Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...
Proste pytanie - czy sam nie stworzylbys przedstawienia lub jakiegos obrazu pod tytulem "ludzie psy z chujami na czole" jesli bys dostal z 50k na reke? Warunek jest taki, ze musisz udawac artyste... no jasne, ze zlapabys za farbki plakatowe lub kredki swiecowi i malowalbys ludzi-psy z chujami na czole
Nie stworzyłbym z równie prostej jak pytanie przyczyny: żeby odjebać taki performance trzeba mieć coś nie tak z głową, a ja chyba zdrowy na umyśle jestem. Chociaż nie mnie tu oceniać
Wolność i piękno! Z jakiego to spektaklu? W którym teatrze? I najważniejsze czy gra tam Karolak?
Cycki ma do poprawy, ani męskie ani babskie. Musi się zdecydować
jak się spuszczam to tez robię takie Uuu uuu uu tylko bardziej męsko
Twój post jest niemniej dziwny niż to co skomentowałeś. Ja pierdolę, ale masz rozkmine...
Nie stworzyłbym z równie prostej jak pytanie przyczyny: żeby odjebać taki performance trzeba mieć coś nie tak z głową, a ja chyba zdrowy na umyśle jestem. Chociaż nie mnie tu oceniać
dobra dobra
- 2 godzinne przedstawienie gdzie aktorzy TYLKO i wylacznie posluguja sie odglosami zwierzat i oblewaja sie budyniem
- wystep 1 osobowy, nagi mezczyzna pomalowany na zielono turla sie po scenie krzyczac co chwile : JESTEM POTĘGĄ, JESTEM WIATREM, JESTEM ANANASEM! I tak przez 45minut
- dorosli przebrani za dzieci jedza owsianke, wymioruja i na koniec robia zapasy w tych wymiocinach
- spektakl zatytuowany : NICOŚĆ. Przez 1 godzinę i 35 minut publika gapi sie na pustą scenę. Na koncu pojawia sie napic : KONIEC. Brawa, ludzie zachwyceni rozchodza sie do domow...
- przedstawienie pt. "lista zakupow". W odstępach 2 minutowych - gruba feministka odczytuje lste zakupow. Maslo... 2min ciszy... Jajka... 2 min ciszy... itd
Kazdy spektakl powinien byc dotowany w wysokosci minimum 50k.
Info dla zabłąkanego artysty : wszystkie wymienione wyzej pomysly na przedstawienia objete sa ochrona. W celu nawiazania wspolpracy prosze info na priv. Pobieram 20% kazdej dotacji...
Bardziej niż te zjeby na scenie niewiarygodni są ludzie, którzy to oglądają, widzą w tym sztukę i jeszcze ci swoją interpretację oraz przekaz autora przedstawią.
ale to ogladaja tylko podobne do nich zjeby albo oni sami nagrywaja to i siebie ogladaja a potem ida na wspolne orgie
kiedyś,dawno temu byłem w kinie na filmie walka o ogień, też takie ruchy neandertale miały, nie chce mis się szukać fragmentów, kto czai ten wie
Udala uprawiali aho z yuaną
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów