Samiec alfa w akcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa mać.
może zmęczony jestem i to dlatego... ale na wszelki wypadek i tak zapytam:
Że co kurwa?
Że co kurwa?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
To ma pokazywać ,że niby baby wolą emo chuja szczerbatego co czyta książki od lansera w chujowej marynarce po bratu z T-shirtem zamiast koszuli.
wyczuwam fake jako ekspert ^^. Kobiety z takim wygladam w wiekszosci wola prowadzac sie z "niepokornymi" karkami ktorzy maja tyle samo wzrostu co i szerokosci w barach, a pozniej wielkie zdziwienie ze sa bite itd. Po dobrym kilkuletnim codziennym wpierdolu dopiero zauwazaja tych z ksiazkami.
Sezonowieec napisał/a:
wyczuwam fake jako ekspert ^^. Kobiety z takim wygladam w wiekszosci wola prowadzac sie z "niepokornymi" karkami ktorzy maja tyle samo wzrostu co i szerokosci w barach, a pozniej wielkie zdziwienie ze sa bite itd. Po dobrym kilkuletnim codziennym wpierdolu dopiero zauwazaja tych z ksiazkami.
Tru strory bro
A potem koło 30-tki budzi się taka ze snu z piątką dzieciaków, jakimś menelem, degeneratem na kwadracie (czytaj misiem pysiem dresiem), który ma wyjebane na to, że dzieciaki nie mają nic do jedzenia, ważne że on ma gorzałę, faje, koks i w tv tajski boks
to to chuj. W oryginale teksty tego gościa jeszcze bardziej śmieszą. Zresztą jaka normalna laska zamiast wybrać eleganckiego, dzianego gościa wybierze mola książkowego. Ta najwyraźniej jest nienormalna.
Nie wiedziałem ze Peja zapuścił włosy
Samiec alfa w akcji
Masz zajebistą czapkę... i potrzebę samo-obnażania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów