Piękno gimnastyki motywacją do treningu ciężkiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@panpowazny
"czy jemu uchodzi podtlenek azotu(nitro) przy każdym uderzeniu?"
Prędzej jak rasowa turbina a nie nitro ...
"czy jemu uchodzi podtlenek azotu(nitro) przy każdym uderzeniu?"
Prędzej jak rasowa turbina a nie nitro ...
Z taką gardą i ruchami to on może tylko te manekiny tłuc..
tak sie nasmiewacie, a by wam wszystkim wpierdolil
Możecie mówić ,że jest rudy ale trzeba mu przyznać ,że jest dobry .Co nie zmienia faktu ,że jest rudy
panpowazny napisał/a:
Szacunek dla niego za swoją pasję, a tak nawiasem panowie i panie, czy jemu uchodzi podtlenek azotu(nitro) przy każdym uderzeniu?, lub jest to jakiegoś rodzaju ciśnienie ?, podobnie jak przy zmianie biegów np. tutaj. Akcja od 1:07
.
Zawor upustowy a nie zadne nitro.
No to teraz tak. Po chuja wrzucać jakiegoś leszcza, co porządnie w manekin nie potrafi przypierdolić? Jak ktoś wrzuci np Tysona, bądz innego fajtera to od razu każdy krzyczy, idź z tym na forum sportowe. A chyba lepiej wstawić jakiegoś zawodowca co pokazuje o wiele bardziej skomplikowane kombinacje i przy tym uderza z wlasciwa moca, niz wstawiac pierwszego lepszego leszcza z osiedlowej salki.
Kolega ktory dlugo chodzi na karate opowiadal mi ze jak byli na obozie to mieli go tez z pedałami z tekłondo podczas gdy oni wszyscy ostro napierdalali łamali dechy mieli ciezke cwiczenia o ni tylko caly dzien manekina kopali
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów