Piękno gimnastyki motywacją do treningu ciężkiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ten manekin to rudego jedyny kolega
hmm przy udezaniu reka nie zawsze wraca do gardy + musialby miec zajebistego luck'a żeby sprzedać mi takiego kopa na zawodach/gali. W sumie nawet każdy średniak może sobie skleić taki film o ile jest troche rozciagniety. Amen
Szacunek dla niego za swoją pasję, a tak nawiasem panowie i panie, czy jemu uchodzi podtlenek azotu(nitro) przy każdym uderzeniu?, lub jest to jakiegoś rodzaju ciśnienie ?, podobnie jak przy zmianie biegów np. tutaj. Akcja od 1:07
.
panpowazny napisał/a:
Szacunek dla niego za swoją pasję, a tak nawiasem panowie i panie, czy jemu uchodzi podtlenek azotu(nitro) przy każdym uderzeniu?, lub jest to jakiegoś rodzaju ciśnienie ?, podobnie jak przy zmianie biegów np. tutaj. Akcja od 1:07
.
Oddpowiednia praca płuc przy sztukach walki to podstawa Trzeba robić wydech przy każdym uderzeniu.
przy uderzeniach wydychasz powietrze ,ważna rzecz w sztukach walki
przy uderzeniach wydychasz powietrze ,ważna rzecz w sztukach walki
kto tam się rudego boi...
Przeczytałem "Piękno GIMNAZJALISTKI motywacją do treningu ciężkiego" i czekam na jakieś cycki czy coś.... niepocieszony
Worek nie odda...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów