📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rom synonim słowa Złodziej Oszust Kłamca Nierób tak samo jak Politycy
Podobny do mojego szefa....
Jak przychodzi czas wypłaty to zawszę musi coś wykminić, żeby tej stówki i 50 groszy mi nie wypłacić XD
Jak przychodzi czas wypłaty to zawszę musi coś wykminić, żeby tej stówki i 50 groszy mi nie wypłacić XD
Tu się aż prosi o brazylijską deskoterapię. I najlepiej żeby w TVN to pokazali.
Zabrać kasę, poczekaj zobaczymy co na to kamera i może być deskopatia.
Od razu widać że wszyscy są w to zamieszani, zobaczcie na ten uśmieszek baby jak chowa kasę, spogląda na roma za głównym bohaterem
Zajebalbym mu w tego wielkiego nochala .... jak ja bym chcial zrobic czystke takich nowotworow spolecznych
bercisko napisał/a:
Tu się aż prosi o brazylijską deskoterapię. I najlepiej żeby w TVN to pokazali.
TVN to centrala takich ludzi
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jebany złodziej powinni mu te łapska poobcinać do ryja naszczać owinąć folią stretch przy jakimś słupie z napisem pierdolony złodziej jebany.
ROM to pamięć tylko do odczytu (read-only memory). To złodziejskie gówno na filmie to, co najwyżej (sic!), cygan.
Bobicker napisał/a:
spogląda na roma
Po raz kolejny powtarzam; to się po polsku nazywa "cygan".
Klasyka cygańska, też mnie kiedyś tak porobili. Tzw nr na 200 zł . Próba rozmiany albo kupienia jakiegoś gówna za grosze i wydawania do 200. Potem jak przychodzili to zamykalismy sklep na klucz i wydawaliśmy ładnie na ladę a nie do ręki . Pięknie się wkurwiali i przeklinali
Zawsze stoi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów