📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:25
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
sensualna napisał/a:
kumpel jak za pierwszym razem maryśke zapalił to skończyło sie na jego reanimacji no ale odratowaliśmy go i nikt do dzisiaj nie wie dla czego nam się odłączył chwilowo od życia
Co ty pierdolisz, zatrzymanie akcji serca po trawce.
Jak słucham takich opowieści to już jestem na 90 proc pewien że osoba która je opowiada nigdy nawet bucha nie spróbowała.
Pewnie sobie wkręcił głupek że zapomniał jak się oddycha, a wy sobie wkręciliście że umiera i jego też w tym utwierdziliście jeszcze bardziej.
Mówi się że narkotyki są dla głupich ludzi, ale wy to widocznie jesteście za głupi nawet na palenie.
sensualna napisał/a:
kumpel jak za pierwszym razem maryśke zapalił to skończyło sie na jego reanimacji no ale odratowaliśmy go i nikt do dzisiaj nie wie dla czego nam się odłączył chwilowo od życia
A masz pewność że to czysta marihuana była? To czym dilerzyny w Polsce potrafią nasączać zioło przechodzi ludzkie pojęcie.
Pierdolisz tam głupoty, Szałwia to jedno, Sztywny Misza to drugie a po za tym Salvia dividorium jest 5x droższa od gówna typu sztywny
Zapewne maczanka lub alergia.
Po czystej nic ci się nie może stać niebezpiecznego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów