📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Misza? toż to typowi Azjaci... tam to prędzej jakiś Liu Kang by sie znalazł...
kumpel jak za pierwszym razem maryśke zapalił to skończyło sie na jego reanimacji no ale odratowaliśmy go i nikt do dzisiaj nie wie dla czego nam się odłączył chwilowo od życia
oni kurza opium a nie trawe osiolki
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jak ja się cieszę, że gówniarskie zapędy do upadlania się różnym ścierwem już mi dawno przeszły. Aż człowiekowi wstyd jak sobie przypomni.
Pierwsze o czym pomyślałem, to przegięcie z DMT i odlot w dalekie krainy astralne.
Wtedy zobaczyłem nick autora
Wtedy zobaczyłem nick autora
Ja pierdolę, tak to jest jak nie kot pali kocimiętkę
In Vietnam, it is most commonly smoked after a meal on a full stomach to "aid in digestion", or along with green tea or local beer (most commonly the cheap "bia hơi"). A "hít" of thuốc lào is followed by a flood of nicotine to the bloodstream inducing strong dizziness that lasts several seconds. It should be said, however, that even heavy cigarette smokers have had trouble with the intense volume of smoke and the high nicotine content, and that side effects include nausea and vomiting.
Żeście kurwa marihuane palili, imbecyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów