📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nanook napisał/a:
Dziś prawdziwych sadoli już nie ma...
Poddaję się ! Jest was za dużo. Was pedałów co cycków nie chcą oglądać.
Kurwa ledwo rok jesteś na tym forum, a pierdolisz jakbyś był tutaj od zawsze. Wez wyjdz i nie wracaj, a jak chcesz cycków to sobie znajdź dziewczynę stulejarzu.
Cycki Gosi sam z chęcia obejrzę
haha, nanook ledwo gimbazę skończył a już opowiada jak to "prawdziwych sadoli już nie ma" hahahahaha oj gimbusie, pohejtowałeś na necie, to teraz spierdalaj się uczyć, bo jutro poprawa z pszyry na 3, hahahahahahahaha rozśmieszyłeś mnie gimbusie, postawiłbym ci piwko, gdyby nie to że na bank nie masz 18stki skonczonej
@MCL , @Będę_go_zjadł
Gdybyście mieli ciut więcej lat to byście wiedzieli skąd mój tekst "Dziś prawdziwych sadoli już nie ma " ...
Stan Borys pewnie nic nie mówi więc pomocniczo dodam Maryla Rodowicz .
A najlepiej jak zapytacie rodziców
Gdybyście mieli ciut więcej lat to byście wiedzieli skąd mój tekst "Dziś prawdziwych sadoli już nie ma " ...
Stan Borys pewnie nic nie mówi więc pomocniczo dodam Maryla Rodowicz .
A najlepiej jak zapytacie rodziców
Jeszcze na początku trochę mu się gadka kleiła, ale z każdym kolejnym postem kuca jak młoda pyskata dziewica.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Ale się kurwa uśmiałem, no prawdziwy sadysta.
Jeszcze na początku trochę mu się gadka kleiła, ale z każdym kolejnym postem kuca jak młoda pyskata dziewica.
Będę_go_zjadł napisał/a:
Kurwa ledwo rok jesteś na tym forum, a pierdolisz jakbyś był tutaj od zawsze. Wez wyjdz i nie wracaj, a jak chcesz cycków to sobie znajdź dziewczynę stulejarzu.
Za 'stulejarza' zawsze piwo!
Chłopaki uważajcie bo nanook to podobno przekozak i jak już trafi 6 w lotka to ustawi się razem z kumplem co mu często maile śle no i wiecie...
potem tylko płacz i zgrzytanie zębami
potem tylko płacz i zgrzytanie zębami
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów