Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziś prawdziwych sadoli już nie ma...
Poddaję się ! Jest was za dużo. Was pedałów co cycków nie chcą oglądać.
Kurwa ledwo rok jesteś na tym forum, a pierdolisz jakbyś był tutaj od zawsze. Wez wyjdz i nie wracaj, a jak chcesz cycków to sobie znajdź dziewczynę stulejarzu.
Cycki Gosi sam z chęcia obejrzę
Gdybyście mieli ciut więcej lat to byście wiedzieli skąd mój tekst "Dziś prawdziwych sadoli już nie ma " ...
Stan Borys pewnie nic nie mówi więc pomocniczo dodam Maryla Rodowicz .
A najlepiej jak zapytacie rodziców
Ale się kurwa uśmiałem, no prawdziwy sadysta.
Jeszcze na początku trochę mu się gadka kleiła, ale z każdym kolejnym postem kuca jak młoda pyskata dziewica.
@nanook
Ale się kurwa uśmiałem, no prawdziwy sadysta.
Jeszcze na początku trochę mu się gadka kleiła, ale z każdym kolejnym postem kuca jak młoda pyskata dziewica.
O ! Następny ! Kucać to se możesz jak sikasz .. cipo !
Gosia doradza jak dyskretnie dać do zrozumienia, że jest się kurwą lubiącą egzotyczne wycieczki.
Brawo !Kurwa ! W końcu ktoś zrozumiał kim jest Gosia i dlaczego chętnie nam pokaże cyce !
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-05-28, 14:51 ]
Piwo przypadkowe
Kurwa ledwo rok jesteś na tym forum, a pierdolisz jakbyś był tutaj od zawsze. Wez wyjdz i nie wracaj, a jak chcesz cycków to sobie znajdź dziewczynę stulejarzu.
Za 'stulejarza' zawsze piwo!
potem tylko płacz i zgrzytanie zębami
nanook jesteś zwykłym zerem, chuj mnie obchodzi ile masz lat bo to nie zmienia faktu że jesteś pierdolonym zerem i muszę cie zmartwić to się już nigdy nie zmieni musisz z tym żyć aż zdechniesz bo zera zdychają a nie umierają. Idioto nie za to że chciałeś zobaczyć cycki masz pojechane odo ogółu tylko za to że obraziłeś czyjąś matkę co jest domeną takich śmieci jak ty ZDYCHAJ KURWO!
Tępy zdechlaku ! Skończyłeś pukać własną matkę i nie dała ci takiego zadowolenia jak oczekwiałeś więc stwierdziłeś ,że wejdziesz na sadola i powyzywasz sobie kogoś ?
Patałachu skończony niczyjej matki nie obrażałem tylko takiego osła jak Ty .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów