📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Ups, znowu kurwidolek..
Ciebie prosimy ...
@up a mama wie co ty w internecie wypisujesz gnoju ?
Właśnie Twoja matka zakrztusiła się moją spermą jak jej powiedziałem ,że pytasz o nią na sadisticu !!
Gnoju !
Gnoju !
Rozumiem że w twoim wieku to oznaka buntu i dojrzewania więc ci wybaczam .
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
nanook napisał/a:
A ja nigdy nie wybaczam ...
Gdybyś miał ten wiek co podałeś to wiedziałbyś jak się powinno zwracać do kogoś pisząc . Kiedyś były zupełnie inne szkoły ..
Wracając do obrażania to Twoja stara wyszła ode mnie z pełnymi ustami .. chyba będziesz miał dziś deserek ... if you know ...
Pojebało was do reszty ?!?!
Pedały czy co ? ...
Chciałem zobaczyć cycki laski ,która chwali się swoimi roznegliżowanymi fotami a wy mnie tu od gnojów , skurwielów wyzywacie ???
Pojebało was do reszty ?!?!
Pedały czy co ? ...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów