📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nanook napisał/a:
Tępy zdechlaku ! Skończyłeś pukać własną matkę i nie dała ci takiego zadowolenia jak oczekwiałeś więc stwierdziłeś ,że wejdziesz na sadola i powyzywasz sobie kogoś ?
Patałachu skończony niczyjej matki nie obrażałem tylko takiego osła jak Ty .
kurwa stary daj spokój wiemy że dostałeś dowód osobisty( tak kurwa uprzedzę was wiem że dowód dostaję się w średniej ale patrząc na jego posty oceniam ze upierdolił parę razy rok) niedawno i chciałeś zmienić swoje stałe forum ( mlppolska.pl/ ) na sadistica no ale kurwa sory nie pykło Ci tak więc wracaj w spokoju do siebie i się nie denerwuj tyle bo mama Ci nervosol da życzę powodzenia w dalszym życiu i żebyś został moderatorem strony swojego gimnazjum Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów