Ktory/a da rade to opierdolic?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bezsensowna strata hajsu, przynajmniej połowa hamburgera do wyjebania, chyba, że lubisz sobie dłubać w jednym talerzu z kolegami. No ale lans jest
O ty chuju akurat kiedy jestem głodny i bym takiego opierdolił :/
Thetus napisał/a:
Bezsensowna strata hajsu, przynajmniej połowa hamburgera do wyjebania, chyba, że lubisz sobie dłubać w jednym talerzu z kolegami. No ale lans jest
Kompletnie nie skumałeś... chodzi o to co za cenę 85 zł można przykładowo zjeść w szablandii. Nie ma porównania z polskimi realiami... za zwykły kebab co ma tyle mięsa co pies napłakał 15 zl płacisz.
Piwo w knajpie 3,60 haha, a u nas żydy sobie liczą po 7 zł. Trzeba zacząć zarabiać w ojro
1,5 kg spokojnie opierdole
Spadra napisał/a:
Kompletnie nie skumałeś... chodzi o to co za cenę 85 zł można przykładowo zjeść w szablandii. Nie ma porównania z polskimi realiami... za zwykły kebab co ma tyle mięsa co pies napłakał 15 zl płacisz.
Nie wiem co i za ile, zwykle tam jedzą polacy w tej szwablandii, ale osiem i pół dychy za ten tłusty, brzydki stolec na talerzu to mocna przesada.
Aby nie być gołosłownym:
Mai-Lan na Hallera we Wrocku - za 15 zeta zjesz zajebiście dobre JEDZENIE, a za 85 zł. wyżywisz rodzinę z sąsiadkami. Sprawdź sam.
Jeśli chodzi o gyrosy i inne zatykacze żył to polecam Kebab Hut na Bielanach (do południa masz pełen talerz świńskiego gyrola za dychę) albo do "Narożniaka" na Pereca - za 2 dychy dostaniesz takie koryto, że będziesz przez tydzień srał cholesterolem.
spierdalajcie z takimi wrzutami.. to gorsze niż hard kiedy ogląda się na głodniaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów