📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zaraz Cię opierdolą za wrzucanie tego szwagrowego gówna, więc szykuj się na wojnę, albo w porę to usuń i idź tam skąd przyszedłeś.
Somalia umysłowa.
Kto kurwa dał temu 20 piw -.-
Poeta raczej mierny, erudyta też nie najwyższych lotów, nadużywa wulgaryzmów, nie umie śpiewać, na tej gitarce też nie wymiata. Ale chuj z nim dopijam piwo i idę spać bo jutro trzeba wskoczyć w auto i jechać do miasta w którym mam prawo głosu a nie mieszkam już jakiś czas i zagłosować na jakiegoś kutanoidalnego pasibrzucha coby im ten grajdół rozkradł, zburzył i zaorał. Viva Demokracja !
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów