cerastes napisał/a:
DUST DEVIL największy zwolennik UE nagle przeciwko Francji i UK gdzie podobno studiuje, teraz jak jest źle to się odwraca od wspaniałej Brukseli.. Poglądy trąbki powietrznej (dust devil) są tak zmienne jak wiatr, w którym kierunku wieje tam i on ze swoimi mądrościami.. jeszcze 4 miechy temu, to był wielki zwolennik multikulti engela-marka, bo to nowoczesność.. Żałosny gość. Właśnie tacy jak on doprowadzają społeczeństwa do ruiny, forsują głupie poglądy i kierunki myślenia.... a jak się system sypie to go nie ma, on już inaczej myśli..
tak się kończą nieodpowiedzialne pomysły lewicowych baranów
Co ma wspólnego Unia Europejska do dwóch krajów w których ciapaci mają za dużo wolności? Radzę przemyśleć swoje argumenty bo coś chujowo ci wyszło. Owszem jestem za Unią, bo dzięki niej Polska się rozwija. Nigdy nie byłem zwolennikiem multi-kulti, tylko zjednoczenia narodów, z pewną autonomią. Masz już dupę osraną, że nie boję się napisać dobrze o komunie i EU? Jestem wielkim przeciwnikiem politycznej poprawności i multikulturalizmu na siłę (uważam, że jeśli wpuszcza się do kraju ludzi, którzy chcą pracować i lubią kraj który ich wpuścił, to multikulturalizm działa). Zauważ, że unia to nie tylko UK i Francja, a studiuję w Szkocji, która ma najmniej wspólnego z tym tyglem
To nie Unia wprowadziła w tych krajach socjal i politykę pojebaną imigracyjną. Sami sobie dołek wykopali i do niego wpadają. Dupa cie już nie boli? Żal mi ciebie, widać, że frustrują ciebie ludzie, którzy mają inne poglądy i nie boją się ich wygłaszać.