[video] [/video]
[video] [/video]
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie brzmi jego nazwisko wymawiane przez Szwedów.
Dobrze zrobił, za darmo czapy nie dostali. Będąc sędzią kierował się obowiązującym wówczas kodeksem karnym, a ten za zdradę ojczyzny przewidywał określone kary. Można się spierać czy były te kary humanitarne i adekwatne do popełnionych czynów, ale do dziś w wielu krajach za zdradę można zarobić karę śmierci, a tam gdzie jej nie ma karę długoletniego więzienia z dożywociem włącznie. Próbuje się rozpowszechniać teorię jakoby wymiar sprawiedliwości z tzw. komuny niczego innego nie robił tylko wyłapywał i represjonował patriotów. Tymczasem wielu z nich (że wspomnę tylko NSZ i tzw. żołnierzy wyklętych) to były szumowiny gorsze od swoich oprawców i na swoje kary z pewnością sobie zasłużyli. Tak, że nie podniecajcie się każdym przypadkiem, jeśli nie znacie wszystkich okoliczności wydarzeń i winy skazanych.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego gara. Na czape to ty zasługujesz. Albo ten komentarz to troll i to dobry bo się wkurwiłem, albo taka głupota.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów