- Wśród chorych odnotowujemy nadreprezentację osób urodzonych w Somalii, Iraku oraz Syrii, co wymaga dalszej analizy.
Cwaniaki. To tak chcą się pozbyć dindu nuffinów.
Ponad 70% zgonów spowodowanych przez SARS-COV-2 w USA to murzyni. Wszyscy zmarli to osobniki z przewlekłymi chorobami układu krążeniowo-oddechowego, cukrzycą, otyłe itp. To żywy (lub też martwy, w każdym razie dosadny) dowód na to, że nieróbstwo szkodzi.
znowu wróciłem na sadolaNie bez powodu w jakimś zakładzie pracy kiedyś nad bramą było napisane "praca uszlachetnia". Dziś żyjemy w czasach gdzie każdy ma prawo by godnie żyć, bez względu ile od siebie daje, niezależnie czy rasy białej czy czarnego podgatunku, z bachorami na które go nie stać, nie ważne, każdemu się należy... Ja i mój pracodawca odprowadzamy składki, zarabiam nieźle nawet na umowie, więc z moich składek jest utrzymywany emeryt lub nierób. Temu pierwszemu życzę 100 lat temu drugiemu sars cov 2.
Hitlerowi to jeszcze pomniki będą stawić za wkład w pozbycie się śmiecia ludzkiego, bo teraz trzeba wypuścić wirus, gdyż na socjal brakuje... Tylko mi tych starych co pracowali całe życie to szkoda odrobinę.
Nie bez powodu w jakimś zakładzie pracy kiedyś nad bramą było napisane "praca uszlachetnia". Dziś żyjemy w czasach gdzie każdy ma prawo by godnie żyć, bez względu ile od siebie daje, niezależnie czy rasy białej czy czarnego podgatunku, z bachorami na które go nie stać, nie ważne, każdemu się należy... Ja i mój pracodawca odprowadzamy składki, zarabiam nieźle nawet na umowie, więc z moich składek jest utrzymywany emeryt lub nierób. Temu pierwszemu życzę 100 lat temu drugiemu sars cov 2.
Hitlerowi to jeszcze pomniki będą stawić za wkład w pozbycie się śmiecia ludzkiego, bo teraz trzeba wypuścić wirus, gdyż na socjal brakuje... Tylko mi tych starych co pracowali całe życie to szkoda odrobinę.
Wśród chorych odnotowujemy nadreprezentację osób urodzonych w Somalii, Iraku oraz Syrii,
jak to w polsce jest wspaniale