- Wśród chorych odnotowujemy nadreprezentację osób urodzonych w Somalii, Iraku oraz Syrii, co wymaga dalszej analizy.
Cwaniaki. To tak chcą się pozbyć dindu nuffinów.
- Wśród chorych odnotowujemy nadreprezentację osób urodzonych w Somalii, Iraku oraz Syrii, co wymaga dalszej analizy.
Kilka dni temu przeglądając artykuły na temat koronawirusa mignęło mi, że w USA najwięcej zarażonych jest wśród czarnych (kolejną grupą są otyli). Zabawne to, bo jakiś czas temu ktoś stwierdził, że patrząc pod kątem zachorowań na różnego rodzaju choroby kolor skóry ma znaczenie i było wielkie oburzenie, bo przecież rasizm!
Kilka dni temu przeglądając artykuły mignęło mi, że w USA najwięcej zarażonych jest wśród czarnych (kolejną grupą są otyli). Zabawne to, bo jakiś czas temu ktoś stwierdził, że patrząc pod kątem zachorowań na różnego rodzaju choroby, kolor skóry ma znaczenie i było wielkie oburzenie, bo przecież rasizm!
Cwaniaki. To tak chcą się pozbyć dindu nuffinów.
Wirus rasista,ci na to Greta?
Kilka dni temu przeglądając artykuły mignęło mi, że w USA najwięcej zarażonych jest wśród czarnych (kolejną grupą są otyli). Zabawne to, bo jakiś czas temu ktoś stwierdził, że patrząc pod kątem zachorowań na różnego rodzaju choroby, kolor skóry ma znaczenie i było wielkie oburzenie, bo przecież rasizm!
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.No spokojnie polskim pisiorskim tępym antypolaczkom do pięt nie dorastają. Tępaki nie badają i nie ma problemu a niedorozwoje biją brawo jak to w polsce jest wspaniale