📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
edek_kotek napisał/a:
Szkoda że nie miały przyczepionych sani z Mikołajem
Szkoda że nie miały przyczepionych sani z Kaczyńskim
bhaal110 napisał/a:
kierował sadol, zaczął hamować dopiero jak przejechał co mógł
Jeśli kierował to czemu nie skręcił kierownicą aby upolować jeszcze więcej?
Szkoda że nie maił wstecznej kamery
Żeby tak to zielonowłose chujostwo co jest filmik wyżej rozpoerdolił pociągiem to by spoko było.a A taki zwierzak jest więcej warty jak murzyn, żyd ciapek, czy jakaś lewacka spierdolina właśnie.
Parę lat temu spędziłem kilka tygodni w północnej Szwecji, gdzie renifery licznie występowały, i nieraz jadąc drogą przez jakieś zadupie się na nie natrafiało. Te zwierzęta niemal zawsze zamiast spierniczać w bok, uciekały przed autem wzdłuż drogi. Rogacze niesamowicie sympatyczne, ufne, ale i najwyraźniej głupie.
Zbora6969 napisał/a:
O mogą słuchać radia, a u nas nie
W Polsce maszyniści nie mogą słuchać radia w pociągu?
Arab1311 napisał/a:
Naliczyłem 14 sztuk, niezły wynik
Hodowca dostanie hajs z ubezpieczenia. To nie jest dzika zwierzyna, taką można spotkać raczej na północy Laponii.
Co za tępe bydlęta. Pociesza mnie jednak fakt, że w puli genów zostały tylko te które uciekały jednak na bok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów