Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja się pytam gdzie kurwa reszta filmu ?
pewnie tam gdzie zdjęcia z katowic
Sami sobie są winni! Jak sobie szmatoglowych ściągnęli to mają teraz za swoje.
To nie mieszkańcy sobie ich ściągnęli tylko litościwie im panujący.
To jak z podatkami w PL. Sam wysłałeś petycję, żeby Ci podnieśli/wprowadzili nowe?
To nie mieszkańcy sobie ich ściągnęli tylko litościwie im panujący.
To jak z podatkami w PL. Sam wysłałeś petycję, żeby Ci podnieśli/wprowadzili nowe?
a kto wybrał litościwie panujących jak nie mieszkancy?
To jak z podatkami. Podnosza ci je a ty w nastepnych wyborach nadal na te same mordy glosujesz.
Jak narod jest glupi to ma to co chcial...
a kto wybrał litościwie panujących jak nie mieszkancy?
To jak z podatkami. Podnosza ci je a ty w nastepnych wyborach nadal na te same mordy glosujesz.
Jak narod jest glupi to ma to co chcial...
Heh to by może i miało racje bytu ale jest pewno ale. Politycy lubią zmieniać zdanie… w zasadzie to jedyny element, który można przyjąć za stały.
Plus dodaj sobie jeszcze media które wtłaczają do łba co masz robić, aby było dobrze. Niemcy witali uchodźców kwiatami na ulicach bo byli przekonani, że to właśnie jest to, co należało uczynić. Teraz już tak entuzjastycznie nie podchodzą do tematu
Heh to by może i miało racje bytu ale jest pewno ale. Politycy lubią zmieniać zdanie… w zasadzie to jedyny element, który można przyjąć za stały.
Plus dodaj sobie jeszcze media które wtłaczają do łba co masz robić, aby było dobrze. Niemcy witali uchodźców kwiatami na ulicach bo byli przekonani, że to właśnie jest to, co należało uczynić. Teraz już tak entuzjastycznie nie podchodzą do tematu
no wlasnie, lubia zmieniac zdanie a nadal glosuja na te same mordy
kurwa dzbany- gosciu jest zamaskowany jak znam realia to egzekucja albanczyków na jakims dlelikwencie ktory nie wywiazał sie z rozliczeniem, lub konkurencja z Serbii
Ty, a w takiej Szwajcarii z kolei tak nie ma… kraj też na Sz i w Europie. Czemu? Jak to się dzieje? Skoro znasz realia…
Wg mnie to nie Serb ani Albańczyk a Cygan. Dzień wcześniej przegrał swoje Zlote zęby w makao a teraz przyszedł je odebrać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów