Próba zjedzenia szwedzkiego przysmaku o nazwie "Surströmming". Przysmakiem tym jest zgniły solony filet z śledzia. Polecam obejrzenie całości ze względu na ciekawe opisy doznań organoleptycznych. Dla zniecierpliwionych Sadoli akcja od 9:00. Materiał zaczerpniety z YouTube, sprawdzony po tagach. Wymagana znajomość języka angielskiego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pl.wikipedia.org/wiki/Surstr%C3%B6mming
sadistic.pl/szwedzki-przysmak-czyli-zgnily-sledzik-vt174103.htm
sadistic.pl/szwedzki-przysmak-czyli-zgnily-sledzik-vt174103.htm
Wbrew pozorom to całkiem smaczne, Polacy szamają skisłe mleko, ogórki i kapustę, więc to nic szczególnego. Śmierdzi jak podgnita kapucha, od zapachu troszkę robi się odruch wymiotny, ale w smaku zupełnie inne... a z wódeczką to już w ogóle luksus.
paei100 - koleś od kanału rzygał od zapachu parówki, tutaj wyplułby trzewia.
Surströmming oraz Ikea
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów