Próba zjedzenia szwedzkiego przysmaku o nazwie "Surströmming". Przysmakiem tym jest zgniły solony filet z śledzia. Polecam obejrzenie całości ze względu na ciekawe opisy doznań organoleptycznych. Dla zniecierpliwionych Sadoli akcja od 9:00. Materiał zaczerpniety z YouTube, sprawdzony po tagach. Wymagana znajomość języka angielskiego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jebie to NIESAMOWICIE. w pracy przywiezli jako rarytas. ogolnie calkiem smaczne jak to ryba ale smrod i odor jest tak przejebany, ze sie tego zniesc nie da. czesc ludzi wymituje od razu albo spierdala gdzie pieprz rosnie.
ponoc sa rozne techniki jedzenia. ja zostalem przy chlebie w nosie - pozniej jest dobra zagrycha!
ponoc sa rozne techniki jedzenia. ja zostalem przy chlebie w nosie - pozniej jest dobra zagrycha!
Wolę naszą kapuchę albo ogóry Nasze przepisy na śledzie też są o niebo lepsze
Jadlem to, nawet dobre jak sie z odpowednimi dodatkami zje nie polecam jesc w domu bo smrod przez tydzien bedzie sie unosil w mieszkaniu. My jedlismy na zewnatrz. W puszce panuje bardzo wysokie cisnienie i lubi przy otwieraniu 'wybuchac', otwierac pod woda lub w foliowym woreczku bo jak prysnie wam na ubranie to od razu mozna je do smietnika wywalic. Jako ciekawostke dodam, ze niektore linie lotnicze zabraniaja przewozenia tego rarytasu oraz niektore hotele w Szwecji zabraniaja otwierania puszki w pokojach hotelowych
popłakałem się ze śmiechu - koleś wydaje zajebiste dźwięki jak rzyga XD
Na Islandii mają coś podobnego. Zgniła płaszczka, tylko że oni to gotują i zajadają się.
strasznie mnie denerwuje to w jakis sposob otwierają te paczki. nie wiem czemu.
Piwko za Columbia River Knife and Tool
Ten pojebany alkoholik Norweg to chyba jadł co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów