Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jebany, widział gościa na przejściu i jeszcze przyśpieszył (pewnie, aby zdążyć przed nim, ale cóż...cośnie pykło)
Pieszy też widział samochód, ale też przyśpieszył żeby czasami tamten nie przejechał tuż przed nim.
Tak jakoś mi się przypomniał Frogger
Tak jakoś mi się przypomniał Frogger
... a mnie Carmageddon:
... nawet starszy:
Ślepy i głupi na przejściu się spotkali. Ślepy jest ślepy a głupiemu rządzący pierwszeństwo dali...
Do kurwy nędzy w całym cywilizowanym świecie pieszy jest święty na przejściu, a kierujący czymkolwiek ma ustąpić pierwszeństwa. Czy to się komuś podoba czy nie, u nas w Polsce też tak jest od ponad roku. Jak ktoś spowoduje wypadek na przejściu, to niech zdycha w pierdlu, a dodatkowo niech zostanie dziadem żeby zapłacić odszkodowanie.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Do kurwy nędzy w całym cywilizowanym świecie pieszy jest święty na przejściu, a kierujący czymkolwiek ma ustąpić pierwszeństwa. Czy to się komuś podoba czy nie, u nas w Polsce też tak jest od ponad roku. Jak ktoś spowoduje wypadek na przejściu, to niech zdycha w pierdlu, a dodatkowo niech zostanie dziadem żeby zapłacić odszkodowanie.
Ja pierdole, nie mieszac pojec! Lewactwo i cywilizacja to dwie calkowicie rozne sprawy. Spierdolone pomysly jak pierwszenstwo pieszych (o dziwo nie wprowadzili jeszcze pierwszenstwa osowobwek na przejazdach kolejowych), 52 plcie, parytety, czy paraolimpiady wymyslaja potomkowie idiotow, co kiedys probowali czarowac ludzi "naukowym socjalizmem". Z ta choroba trzeba walczyc tak samo jak z komunizmem!
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Do kurwy nędzy w całym cywilizowanym świecie pieszy jest święty na przejściu, a kierujący czymkolwiek ma ustąpić pierwszeństwa. Czy to się komuś podoba czy nie, u nas w Polsce też tak jest od ponad roku. Jak ktoś spowoduje wypadek na przejściu, to niech zdycha w pierdlu, a dodatkowo niech zostanie dziadem żeby zapłacić odszkodowanie.
Weź pierdolnij się głową w ścianę