18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mazga50 2019-06-17, 22:27 55
W pełni się zgadzam z opinią autora, utrwaloną na tym nagraniu.
Zgłoś
saves 2019-06-17, 22:31 9
Typ kierowcy, który uważa iż włączenie kierunkowskazu uprawnia go do wszelakich manewrów. To inni mają zachować czujność, gdy jaśniepan zmienia pas. Szkoda że nie zakręcił paru beczek przez dach, to by się na przyszłość nauczył korzystać z kierunków i lusterek.

PS. Na Warszawę chyba naprawdę powinno być jakieś dodatkowe prawo jazdy, uprawniające do poruszania się po niej.
Zgłoś
kwas79 2019-06-17, 22:34
Panowie, panowie, za mało kurwa, kurwa.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-06-17, 22:42
Kurwa co za jełop...
Zgłoś
camson 2019-06-17, 22:44
Ja to nie zmieniam jednego pasa bez obrócenia głowy, bo martwe pole, a tu chuy do szczania przez trzy pasy jak pizda ostatnia na lustereczku ehhh
Zgłoś
Budrys2000 2019-06-17, 22:45
I'm from China i słabo spiking po polska jezyka
Can you explain co to znaczyć that słowo "kurwa"?
Sorry for my polish , not very good polish and english
Zgłoś
slo1q 2019-06-17, 23:30 1
Zajebiście stary, ale wciąż piękny filmik z samego początku mody na kamerki w samochodach. Pięć, czy pięć i pół roku temu był w internetach mega hitem.
Zresztą to chyba nawet tutaj po raz pierwszy go widziałem.
Zgłoś
Wiewór 2019-06-17, 23:46 1
99% kierowców nie potrafi ustawić lusterek. Ustawiają tak żeby widzieć swoje auto i przez to mają martwa strefę.
Zgłoś
L................a 2019-06-18, 0:45 3
Ja zawsze tak zmieniam pas. To niech ci z tyłu patrzą jak jadą.
Zgłoś
Lawerko 2019-06-18, 9:05 1
Loaloa napisał/a:

Ja zawsze tak zmieniam pas. To niech ci z tyłu patrzą jak jadą.

Odebrać prawko i zamknąć w pokoju bez klamek.
Zgłoś
adamov 2019-06-18, 11:58 1
nie rozumiem jednego, kiedy ewidentnie widać, że ktoś zjeżdża a uwierzcie jak kierowca jest dobry i skupiony na jeździe to widzi, to skoro jest się skupionym to dlaczego właściciel kamerki odruchowo nie zahamował? Zauważyłem, że ludzi znieczulica taka bierze, że nawet jak mogą wyratować sytuacje to wolą jebnąć bo nie ich wina. Jeśli ma się możliwość wyratowania to czego nie można tego zrobić? Później chuja by się strąbiło i już. Wiadomo czasami nie uda się pewnych akcji przewidzieć ale na drodze trzeba myśleć nie dość, że za siebie to i przewidywać do inni mogą odjebać.
Zgłoś
w................3 2019-06-18, 14:00 2
adamov napisał/a:

nie rozumiem jednego, kiedy ewidentnie widać, że ktoś zjeżdża a uwierzcie jak kierowca jest dobry i skupiony na jeździe to widzi, to skoro jest się skupionym to dlaczego właściciel kamerki odruchowo nie zahamował? Zauważyłem, że ludzi znieczulica taka bierze, że nawet jak mogą wyratować sytuacje to wolą jebnąć bo nie ich wina. Jeśli ma się możliwość wyratowania to czego nie można tego zrobić? Później chuja by się strąbiło i już. Wiadomo czasami nie uda się pewnych akcji przewidzieć ale na drodze trzeba myśleć nie dość, że za siebie to i przewidywać do inni mogą odjebać.

Bo jak zaczniesz ratować to sam możesz w kogoś przypierdolić i wtedy to będzie twoja wina. Lepiej przypierdolić w debila który popełnił błąd ubezpieczenie i tak pokryje koszty. Nie żebym ja wyznawał tą doktrynę ale wydaję mi się, że tak właśnie jest.
Zgłoś
zakmen 2019-06-18, 16:05
@Abraxus

Co się dziwisz? Mi też kazali na kursie ustawić lusterka tak żebym widział pojazd za sobą i tylną klamkę. Na jaki chuj ja się pytam? Masz przecież wsteczne lusterko nad sobą więc lepiej chyba ustawić boczne tak by wyeliminować jak najwięcej z martwej strefy. No ale kurwa nie przegadasz bo ktoś ,,ynteligentny" to wymyślił.
A potem wsiada drugi inteligent do samochodu innego kształtu i ma te lusterka na tej jebanej klamce mimo że nic przez nie nie widzi.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-06-18, 16:17 1
Oglądam po raz dwudziesty i ciągle mało. Piękne to jest
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem