Jakieś stare nagranie z pierwszej kompilacji polskie drogi, klimat jak z czasów VHS + wiązanka tekstu. Wprawdzie mało sadystyczne, ale pośmiać się można.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typ kierowcy, który uważa iż włączenie kierunkowskazu uprawnia go do wszelakich manewrów. To inni mają zachować czujność, gdy jaśniepan zmienia pas. Szkoda że nie zakręcił paru beczek przez dach, to by się na przyszłość nauczył korzystać z kierunków i lusterek.
PS. Na Warszawę chyba naprawdę powinno być jakieś dodatkowe prawo jazdy, uprawniające do poruszania się po niej.
PS. Na Warszawę chyba naprawdę powinno być jakieś dodatkowe prawo jazdy, uprawniające do poruszania się po niej.
Kurwa co za jełop...
Ja to nie zmieniam jednego pasa bez obrócenia głowy, bo martwe pole, a tu chuy do szczania przez trzy pasy jak pizda ostatnia na lustereczku ehhh
I'm from China i słabo spiking po polska jezyka
Can you explain co to znaczyć that słowo "kurwa"?
Sorry for my polish , not very good polish and english
Can you explain co to znaczyć that słowo "kurwa"?
Sorry for my polish , not very good polish and english
Zajebiście stary, ale wciąż piękny filmik z samego początku mody na kamerki w samochodach. Pięć, czy pięć i pół roku temu był w internetach mega hitem.
Zresztą to chyba nawet tutaj po raz pierwszy go widziałem.
Zresztą to chyba nawet tutaj po raz pierwszy go widziałem.
99% kierowców nie potrafi ustawić lusterek. Ustawiają tak żeby widzieć swoje auto i przez to mają martwa strefę.
Ja zawsze tak zmieniam pas. To niech ci z tyłu patrzą jak jadą.
Loaloa napisał/a:
Ja zawsze tak zmieniam pas. To niech ci z tyłu patrzą jak jadą.
Odebrać prawko i zamknąć w pokoju bez klamek.
nie rozumiem jednego, kiedy ewidentnie widać, że ktoś zjeżdża a uwierzcie jak kierowca jest dobry i skupiony na jeździe to widzi, to skoro jest się skupionym to dlaczego właściciel kamerki odruchowo nie zahamował? Zauważyłem, że ludzi znieczulica taka bierze, że nawet jak mogą wyratować sytuacje to wolą jebnąć bo nie ich wina. Jeśli ma się możliwość wyratowania to czego nie można tego zrobić? Później chuja by się strąbiło i już. Wiadomo czasami nie uda się pewnych akcji przewidzieć ale na drodze trzeba myśleć nie dość, że za siebie to i przewidywać do inni mogą odjebać.
adamov napisał/a:
nie rozumiem jednego, kiedy ewidentnie widać, że ktoś zjeżdża a uwierzcie jak kierowca jest dobry i skupiony na jeździe to widzi, to skoro jest się skupionym to dlaczego właściciel kamerki odruchowo nie zahamował? Zauważyłem, że ludzi znieczulica taka bierze, że nawet jak mogą wyratować sytuacje to wolą jebnąć bo nie ich wina. Jeśli ma się możliwość wyratowania to czego nie można tego zrobić? Później chuja by się strąbiło i już. Wiadomo czasami nie uda się pewnych akcji przewidzieć ale na drodze trzeba myśleć nie dość, że za siebie to i przewidywać do inni mogą odjebać.
Bo jak zaczniesz ratować to sam możesz w kogoś przypierdolić i wtedy to będzie twoja wina. Lepiej przypierdolić w debila który popełnił błąd ubezpieczenie i tak pokryje koszty. Nie żebym ja wyznawał tą doktrynę ale wydaję mi się, że tak właśnie jest.
@Abraxus
Co się dziwisz? Mi też kazali na kursie ustawić lusterka tak żebym widział pojazd za sobą i tylną klamkę. Na jaki chuj ja się pytam? Masz przecież wsteczne lusterko nad sobą więc lepiej chyba ustawić boczne tak by wyeliminować jak najwięcej z martwej strefy. No ale kurwa nie przegadasz bo ktoś ,,ynteligentny" to wymyślił.
A potem wsiada drugi inteligent do samochodu innego kształtu i ma te lusterka na tej jebanej klamce mimo że nic przez nie nie widzi.
Co się dziwisz? Mi też kazali na kursie ustawić lusterka tak żebym widział pojazd za sobą i tylną klamkę. Na jaki chuj ja się pytam? Masz przecież wsteczne lusterko nad sobą więc lepiej chyba ustawić boczne tak by wyeliminować jak najwięcej z martwej strefy. No ale kurwa nie przegadasz bo ktoś ,,ynteligentny" to wymyślił.
A potem wsiada drugi inteligent do samochodu innego kształtu i ma te lusterka na tej jebanej klamce mimo że nic przez nie nie widzi.
Oglądam po raz dwudziesty i ciągle mało. Piękne to jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów