📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tam co kilka godziny ktoś ginie od kul noża maczety to pojebany kraj mieszkaja same zwierzęta dla nich zabić kogoś to jak splunać na ziemie
żyjesz 25 lat.. plany na życie , żona , dzieci,, zbudować dom. 10 sekund i Cię nie ma bo akurat jesteś w złym miejscu o złej porze.
metbek napisał/a:
żyjesz 25 lat.. plany na życie , żona , dzieci,, zbudować dom. 10 sekund i Cię nie ma bo akurat jesteś w złym miejscu o złej porze.
o czym ty chopie gadasz....
metbek napisał/a:
Na 99% na niewinnego nie trafiło szczególnie po ilości pestek które poświecili sądzę że musieli mieć pewność bo pewnie gdyby któryś przeżył to za spartoloną robote czekał by ich podobny los albo chociaż desko-terapia na motywacje do pracy
"Światowy kryzys dosięgnął także karteli narkotykowych. Jak podaje lokalna gazeta "Les Muchachos Senioras" gangi, żeby zaoszczędzić pieniądze zamiast prawdziwych kul używają efektów specjalnych - mówi lokalna policja. "Mają jeszcze jednak czasem problemy z synchronizacją dźwięku" - podał rzecznik lokalnej Policji Gringo La'Kukaracha"
Do dupy z takimi kratami, nie sprawdziły się.
Temu leżącemu powinni jeszcze ze 4 kulki w głowę strzelić tak dla pewności bo jeszcze by się wylizał i zemścił.
metbek napisał/a:
Na bank za darmo takiej masy ołowiu nie zarobili. Co innego, że ktoś na ulicy mógłby oberwać rykoszetem, ale ci dwaj na 100% mieli swoje za uszami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów