📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
E , klasyk, motopchaczo-ruracze pchaja sie w du
[ Dodano: 2024-08-06, 22:57 ]
Dupacze*
[ Dodano: 2024-08-06, 22:57 ]
Dupacze*
Kiedy znajdziemy się na zakręcie,
co z nami będzie?
Gdy świat rozpędzi się niebezpiecznie,
co z nami będzie?
nawet jeśli życie dawno zna odpowiedź,
może lepiej gdy nam teraz,
nic nie powie...
co z nami będzie?
Gdy świat rozpędzi się niebezpiecznie,
co z nami będzie?
nawet jeśli życie dawno zna odpowiedź,
może lepiej gdy nam teraz,
nic nie powie...
motop🤬dy to stan umysłu którego nie ogarniesz rozumny człowieku
motop🤬da musi jechać szybko bo szybko jest fajnie a jechanie z normalną prędkoscią jest dla frajerów
Na nieszczęscie dla motop🤬d ich pojazdy nie posiadają tak duzej masy jak samochody przez co robią krzywde przede wszystkim sobie a nie inny ludziom siedzącym w autach co znacząco wpływa na ich populacje

motop🤬da musi jechać szybko bo szybko jest fajnie a jechanie z normalną prędkoscią jest dla frajerów

Na nieszczęscie dla motop🤬d ich pojazdy nie posiadają tak duzej masy jak samochody przez co robią krzywde przede wszystkim sobie a nie inny ludziom siedzącym w autach co znacząco wpływa na ich populacje

Ha. Najlepsze że nasz bohater by wyhamował ale jakaś motop🤬da wj🤬a się w niego od tyłu
Tym razem ci odpuszczę, bo to było tak otagowane c🤬jowo, że nie da rady tego znaleźć.
Z miejsca zaproponuję, żebyś od razu wywalał tą gorzej otagowaną wersję w takich przypadkach, jak się oryginalny temat znajdzie.
Z miejsca zaproponuję, żebyś od razu wywalał tą gorzej otagowaną wersję w takich przypadkach, jak się oryginalny temat znajdzie.
Tak sobie patrzę - niezłe złomowisko tych motorków się zrobiło - może to jest sposób na MTP ?
Niech się c🤬j cieszy że się nie rozj🤬 na śmierć gdzie mu się tak k🤬a spieszyło
ex32 napisał/a:
Ha. Najlepsze że nasz bohater by wyhamował ale jakaś motop🤬da wj🤬a się w niego od tyłu
to chyba ten p🤬dencjusz, który leży pod kołem autobusu. Aż dziwne, że kierowcy przypadkowo nie włączył się wsteczny.
Wszyscy wyhamowali, tylko oczywiście motopiździelce nie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie