18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
vass 2012-12-15, 14:47 4
Jaka szybka, wjebał mu się z podporządkowanej, to go skasował
Zgłoś
hejcior 2012-12-15, 15:44 10
Szybka jazda, szybką jazda, większym problemem wydaje się brak rozumu u takich zjebów co wyjeżdżają z podporządkowanej i wpierdalają się na zewnętrzny pas..
Zgłoś
killerZeWsi 2012-12-15, 17:10 12
Pierdolicie, jakby jechał 50, to by nawet nie zdążył dojechać do tego, który wymusił. Na autostradzie nikt ci nie wyjedzie, możesz zapierdalać, w mieście może się zdarzyć wszystko.
Zgłoś
matiqq 2012-12-15, 18:32 1
a taki ładny, niebieski był
Zgłoś
jigsaw0 2012-12-15, 18:40 7
killerZeWsi napisał/a:

Pierdolicie, jakby jechał 50, to by nawet nie zdążył dojechać do tego, który wymusił. Na autostradzie nikt ci nie wyjedzie, możesz zapierdalać, w mieście może się zdarzyć wszystko.

po 1. przez przypadek dałem piwo.
po 2. idąc tym tokiem: a gdyby nie zdał na prawko to w ogole by go na tej ulicy nie było. Po chuj gdybać? wymusił pierszeństwo, wjebał mu się na pas, to on spowodował wypadek/kolizję.
Zgłoś
konto1981 2012-12-15, 19:58 2
po 1. pierdolisz głupoty
po 2. są przepisy, które jasno mówią jaka jest dopuszczalna prędkość na danym obszarze
po3. 90 procent wypadków spowodowane jest nadmierną prędkością
Zgłoś
Anarchangel 2012-12-15, 21:07 3
konto1981 napisał/a:

po 1. pierdolisz głupoty
po 2. są przepisy, które jasno mówią jaka jest dopuszczalna prędkość na danym obszarze
po3. 90 procent wypadków spowodowane jest nadmierną prędkością

Jesteś zapewne jednym z tych anemików, którzy nigdy nie powinni mieć prawo jazdy, a pomimo tego za setnym razem zdają i następnie barykadują swoimi samochodami drogi. Kto boi się samochodu - nigdy nie powinien być kierowcą.
Prawda jest taka, że jezdnie były rozdzielone więc przepisowa prędkość mogła być tam nawet około 65 km/h (czego nie możemy być pewni, aczkolwiek ty zdajesz się być pewien), natomiast faktem jest wymuszenie pierwszeństwa.
Zgłoś
konto1981 2012-12-15, 22:28
@up czytanie że zrozumieniem się kłania
a po drugie to jesteś zwykły frajer i do tego z tych co wszystko wiedzą najlepiej
a po trzecie to idź pan w chuj
Zgłoś
Anarchangel 2012-12-15, 23:20 4
konto1981 napisał/a:

@up czytanie że zrozumieniem się kłania
a po drugie to jesteś zwykły frajer i do tego z tych co wszystko wiedzą najlepiej
a po trzecie to idź pan w chuj

Nie najlepiej, a lepiej od ciebie - co nie jest specjalnym wyczynem, gdyż jesteś mocno niedoinwestowany intelektualnie (gratuluje schizofrenii - sam wiedziałeś a priori że przekroczył, nie ja)...
Frajer to cię zrobił - kolejny raz potwierdzasz żeś zwykłą cipką jest, najpierw marudzisz o przekraczaniu prędkości, a teraz twardziela przez internet grasz - żałosny jesteś

Ponadto nie "czytanie ze zrozumieniem", a "twoja stara" oraz nie "kłania się", tylko "klęka do loda"...
Zgłoś
Black Snake 2012-12-16, 1:30
@hejcior, przepisy nie ustalają jaki pas trzeba zająć po wykonanym manewrze skrętu. Mówią tylko o tym, że nie można nikomu poprzez zmianę kierunku ruchu wymusić pierwszeństwa i, że trzeba się trzymać prawej krawędzi pasa. Może nie do końca jest to bezpieczne, ale mógł zająć po skręcie zewnętrzny pas. No poza tym, że wymusił...
Zgłoś
ajajajniemamjaj 2012-12-16, 1:40
@Black Snake, prawej krawędzi jezdni, nie pasa. Masz jechać środkiem pasa, a nie jego krawędzią Co do wjazdu z ulicy na którykolwiek pas to się zgadzam, też tego doczepić się chciałem.

Z drugiej strony to wymuszający ruszał już od pierwszej sekundy, zderzenie w czwartej, to przy 50km/s daje ponad 40 metrów...
Zgłoś
J................� 2012-12-16, 1:54 8
jigsaw0 napisał/a:

po 1. przez przypadek dałem piwo.
po 2. idąc tym tokiem: a gdyby nie zdał na prawko to w ogole by go na tej ulicy nie było. Po chuj gdybać? wymusił pierszeństwo, wjebał mu się na pas, to on spowodował wypadek/kolizję.

Gdybym kierował się tym tokiem myślenia, to chyba by mnie już na świecie nie było.
Pewnie, że wymusił i jest jego wina. Ale nie tylko on tutaj dał ciała.
Miasto to nie tor wyścigowy. Chodniki, przejścia dla pieszych, skrzyżowania, wyjazdy z posesyj, obiektów przydrożnych, mnóstwo samochodów, mnóstwo ludzi.
Przepisy są tak skonstruowane, jak są, ponieważ błądzić to ludzka rzecz. Ludzie popełniają błędy, a to nie zauważy, a to się zdekoncentruje, będzie zmęczony, nie pomyśli. W mieście ludzi jest bardzo dużo, więc szansa na to, że ktoś popełni błąd znacznie wzrasta. Dlatego są ograniczenia prędkości. Owszem, to nie jest sztywna reguła, jak ktoś przekroczy o 10 czy 20 (w niektórych miejscach nawet 30) km/h to nic złego się nie stanie, ale bez przesady. To nie było ani 50, ani 70, tylko znacznie więcej.
A teraz wyobraź sobie, że jednak nikt na tym piracie nie wymusza, kawałek dalej są chodniki, a gość dalej zapierdala. Idzie sobie wesoła rodzinka, dziecko z balonikiem, któremu ten balonik wypada na jezdnie. Dziecko głupie, biegnie na jezdnię, a rodzice nie zdążają zareagować.
Wtedy mamy wspaniały materiał na harda - tak może pomyśleć część użytkowników tego portalu.
Mamy też ludzką tragedię.
Nie wszystkiego da się dopilnować i nie przed wszystkim ustrzec. Są granice, ludzie popełniają błędy i dlatego są limity.

Kiedy ja prowadzę, to generalnie, na te ograniczenia prędkości przez te wszystkie lata patrzę tylko dlatego, żeby mnie policja nie złapała. W wielu miejscach są zaniżone. Miasta jednak traktuję z należytym szacunkiem, tak samo jak innych uczestników ruchu.

Co z tego, że ja pojadę dobrze, jak w dupę da ktoś inny? Nawet jadąc super przepisowo, mogę brać udział w wypadku. Jednakże większe szansę na to, że przeżyję ja, czy sprawca będą wtedy, kiedy pojadę wolniej.
Pędzenie 100km/h w miejscu, gdzie jest ograniczenie do 50 to błaganie o kłopoty.
Zgłoś
ajajajniemamjaj 2012-12-16, 2:11 2
Jerzy_Michał_Wołodyjowski napisał/a:

Owszem, to nie jest sztywna reguła, jak ktoś przekroczy o 10 czy 20 (w niektórych miejscach nawet 30) km/h to nic złego się nie stanie, ale bez przesady. To nie było ani 50, ani 70, tylko znacznie więcej.

Zwiększenie prędkości z 50km/h o 22km/h (czyli tylko do 72km/h) zwiększa drogę hamowania dwukrotnie. Polecam obejrzeć.
Cytat:

A teraz wyobraź sobie, że jednak nikt na tym piracie nie wymusza, kawałek dalej są chodniki, a gość dalej zapierdala. Idzie sobie wesoła rodzinka, dziecko z balonikiem, któremu ten balonik wypada na jezdnie. Dziecko głupie, biegnie na jezdnię, a rodzice nie zdążają zareagować.

To jak już sobie tutaj wyobrażamy, to wyobraź sobie, że tuż przed uderzeniem w to dziecko, samochodowi rosną skrzydła. Unosi się radośnie, paskiem od alternatora łapie dziecko, otwiera drzwi i zaprasza rodziców malucha i lecą razem na lody...
Zgłoś
o................9 2012-12-16, 2:35
piwo dla tego kto znajdzie dubla ..........
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem