Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spokojnie. W tvp info dziś pierdolili, że policja otwiera specjalny adres mailowy gdzie można być konfidentem jak tatuś i sprzedawać każdego jeśli mamy nagranie/fotkę.
Ponoć już 700 osób poczuło społeczniaka w sobie i podjebało skutecznie ludzi.
@Velture frajerze inaczej byś skiałczał jakby tobie dziecko przejechali.
Dałem ci opcję abyś poszedł w ślady tatusia milicjanta i dziadka UBeka a ty narzekasz.
Takich skurwysynów z miłą chęcią podpierdolę i spokojnie nie zjem obiadu dopóki przynajmniej jeden chuj nie dostanie dzięki mnie mandatu i nie zrozumie, że np. w zabudowanym się nie zapierdala. Aż przy wysyłaniu maila z dowodem rudą perukę sobie na łeb założę, żeby wszystko odbyło się jak należy.
@Velture chyba tobie się coś całkowicie pojebało, jeżeli porównujesz zwykłych przestępców, którzy mają w dupie innych i ich życie do walczących za wolny kraj polaków, których podpierdalano na milicję.
Takich skurwysynów z miłą chęcią podpierdolę i spokojnie nie zjem obiadu dopóki przynajmniej jeden chuj nie dostanie dzięki mnie mandatu i nie zrozumie, że np. w zabudowanym się nie zapierdala. Aż przy wysyłaniu maila z dowodem rudą perukę sobie na łeb założę, żeby wszystko odbyło się jak należy.
Tylko dawaj foty bo nie uwierzę.
@up
Spokojnie. W tvp info dziś pierdolili, że policja otwiera specjalny adres mailowy gdzie można być konfidentem jak tatuś i sprzedawać każdego jeśli mamy nagranie/fotkę.
Ponoć już 700 osób poczuło społeczniaka w sobie i podjebało skutecznie ludzi.
Widzę że mamy tu prawilnego Sebixa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów