📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za takie cos powinna byc utrata prawka, kilka lat lagrow i ogolnie wpierdol na miejscu.
Za wyprzedzanie na pasach jest utrata prawka, nie wiem jak za omijanie.
Swoją drogą niezłe combo
Swoją drogą niezłe combo
Ładnie się postarali obu dorwać, ten z BWM to chyba myślał, że mu się upiekło
pogromcababilonu napisał/a:
Za wyprzedzanie na pasach jest utrata prawka, nie wiem jak za omijanie.
Swoją drogą niezłe combo
Za wyprzedzanie pojazdu przejeżdżającego przez przejście dla pieszych przewidziano 200 zł mandatu i 10 punktów karnych.
Za omijanie pojazdu, który zatrzymał się przed przejściem dla pieszych, przewidziano 500 zł mandatu i 10 punktów karnych.
W obu przypadkach policja może zatrzymać prawo jazdy, ale nie musi. Tu obstawiam, że kierowca skody może skończyć na mandacie i 10 pkt, ale temu z BMW dojebią z górnej półki
Jebać Łódź, najbrzydsze miasto w Polsce. Taksówki "ganiają" ludzi po chodniku, bezdomni ubrani zimą w krótkie spodenki i podkolanówki srają na chodnikach, grupa "kibiców" wyposażona w pałki teleskopowe gania cię po całym mieście BMW, bo nie chciałeś kibicować jakiemuś spierdolonemu klubowi.
to nie rosja, tylko Polska
na szczęście
w Łodzi są super taksówkarze, chyba że to tylko ja miałem szczęście,
zapłaciłem 20 zł, za kilkanaście minut jazdy i powiedział nam złotówa co zobaczyć fajnego, dlatego
pozdrawiam mieszkańców,
a to miasto jest dla mnie świetne mimo
pomieszania starego z nowoczesnym
na szczęście
w Łodzi są super taksówkarze, chyba że to tylko ja miałem szczęście,
zapłaciłem 20 zł, za kilkanaście minut jazdy i powiedział nam złotówa co zobaczyć fajnego, dlatego
pozdrawiam mieszkańców,
a to miasto jest dla mnie świetne mimo
pomieszania starego z nowoczesnym
@Staradupanakanapie nie sluchaj opowiadan dzieci z przedszkola tylko pojedz i zobacz jak jest teraz, chcialem zaznaczyc ze czasy sie zmienily
Staradupanakanapie napisał/a:
... Łódź, najbrzydsze miasto w Polsce.
To nie prawda, chociaż kiedyś tak samo myślałem.
Zmieniłem zdanie gdy jesienią 1992 wyjechałem do Giżycka na 1,5 roku.
Przywitał nas odrapany i brudny dworzec PKP, którego południowa ściana była zasłonięta rusztowaniem - odbywało się skrobanie i malowanie ściany.
"Prace" trwały non-stop.
Wiosną 1994 rusztowanie było już przy północnej ścianie tegoż dworca i kończono malowanie.
Żeby nie było:
Dworzec w Giżycku ok. 10 lat po opisanym "malowaniu".
Dworzec po remoncie w 2006r.
wyprzedzanie na pasach 10 pkt 200zl możliwość zatrzymania prawka wiem z doświadczania skurwiel z tira specjalnie przyspieszał
a kierowca z kamerą też zerwał konie do galopu za tanią sensacją tak że powinien papier od niebieskich dostać
dojda kolesia ze skody, moze autor nagrania udostepni Im nagranie, albo wezmą z monitoringu miejskiego (na tych duzych skrzyzowaniach sa kamery) i jak maja date i godzine , i marke pojazdu to zgarna klienta ze skody po tabl. rej., wiec skonczcie pierd.. ze gosciowi ze skody sie upieklo a ten z Bety smierdzi kałem, i wezcie to za wskazowke jak bedziecie lamac przepisy , bo kazdy pies czeka na taka okazje by cie upierdo... bo zas maja pchlarze zasrane premie od przelozonych !
za wyniki...
za wyniki...
Noemi1998 napisał/a:
dojda kolesia ze skody, moze autor nagrania udostepni Im nagranie, albo wezmą z monitoringu miejskiego (na tych duzych skrzyzowaniach sa kamery) i jak maja date i godzine , i marke pojazdu to zgarna klienta ze skody po tabl. rej., wiec skonczcie pierd.. ze gosciowi ze skody sie upieklo a ten z Bety smierdzi kałem, i wezcie to za wskazowke jak bedziecie lamac przepisy , bo kazdy pies czeka na taka okazje by cie upierdo... bo zas maja pchlarze zasrane premie od przelozonych !
za wyniki...
zerknij dobrze na końcówkę filmu - lewy pas - skoda, środkowy psiarnia a na prawym beemka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów