Pamiętajcie "motocykle są wszędzie"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karma za idiotę w samochodzie...?
Dobrze tak kurwie. Albo masz mózg, albo refleks. Temu zabrakło i jednego i drugiego.
I wez na taka kurwe zareaguj jadac sutem. Nie dasz rady, przy takiej predkosci to nie do zrobienia.
Sam sobie winien turbo debil jebany. Jak lubi prędkość to niech spierdala ze swoim "motórem" na tor.
benykuleczka84 napisał/a:
Karma za idiotę w samochodzie...?
Droga benykuleczko84, fajna użytkowniczka jesteś i powszechnie lubiana sadolka (nie-dziewica i kobieta, to same superlatywy) dlatego nie zostaniesz zjebana za swojego głupiego posta
Wyobraź sobie, że jedziesz tym autem, patrzysz w lusterko i widzisz małe zapierdalające gówno z debilem za kierownicą. Nie jesteś w stanie ocenić jego prędkości i odległości ponieważ dawca jedzie po prostu za szybko! Gdyby jechał wolniej na luzie wytraciłby prędkość i bezpiecznie ominął auto a mamie w domu opowiadałby jak ściągał na matmie i dostał 3 z twierdzenia pitagorasa. No ale niestety - jebnął i co gorsza...przeżył.
Pozdrawiam, buziaczki
mały edit: a lewy pas jest chyba jak kibel, po załatwieniu potrzeby (wyprzedzenia) wracamy przed kompa (prawy pas).
mnie zastanawia czemu ta kurwa w aucie na podwójnej ciągłej odpierdala taki manewr..?? zawracać chciał skurwysyn i zaoszczedzić kieliszek paliwa pierdolony skurwysyński zyd, czy ki chuj..??
fakt, tłuk w kasku zapierdalał, ale to wina tej kurwy w aucie, że tłuk się rozjebał, bo winna jest zawsze kurwa
fakt, tłuk w kasku zapierdalał, ale to wina tej kurwy w aucie, że tłuk się rozjebał, bo winna jest zawsze kurwa
@Majkizrpgw
Za to ty zostaniesz zjebany.
Podwojna ciagla widzisz? Tak? Mozna zawracac z prawego pasa, dodatkowo na podwojnej ciaglej? Nie? No to morda w kubel.
Czyja wina zgodnie z prawem? Samochodu, ale na sadolu znowu kolejny tepak pierdolacy glupoty, ktory pewnie ledwo co prawko ma, albo i nawet nie ma.
Zreszta - jak koles w wieku pozwalajacym na prowadzenie moto, na matmie mialby miec twierdzenie pitagorasa?
Co do edit'a o lewym pasie - to w miescie jest sporo praktycznych powodow zeby nim pojechac na jakims odcinku, zamiast jak idiota caly czas uciekac na prawy i np. utrudniac innym jazde.
Za to ty zostaniesz zjebany.
Podwojna ciagla widzisz? Tak? Mozna zawracac z prawego pasa, dodatkowo na podwojnej ciaglej? Nie? No to morda w kubel.
Czyja wina zgodnie z prawem? Samochodu, ale na sadolu znowu kolejny tepak pierdolacy glupoty, ktory pewnie ledwo co prawko ma, albo i nawet nie ma.
Zreszta - jak koles w wieku pozwalajacym na prowadzenie moto, na matmie mialby miec twierdzenie pitagorasa?
Co do edit'a o lewym pasie - to w miescie jest sporo praktycznych powodow zeby nim pojechac na jakims odcinku, zamiast jak idiota caly czas uciekac na prawy i np. utrudniac innym jazde.
Ja pierdole, internet 30mb, filmik w jakości nagrywanej kalkulatorem i tak nie wyrabia z buforowaniem ...
No ależ oczywiście, że wina motocyklisty! Fuck logic głupich, zawistnych sadoli. Jak lubi sobie tak jeździć to może. Nie stwarzał zagrożenia, miał czystą drogę i wiele pasów. Jechał lewym. Jego wina, bo trafił na jakiegoś ch*jka, który nie patrzy w lusterka, a prawo jazdy robił jeszcze chyba za PRL. Taka pizda z tego auta powinna mu płacić do końca życia i dostać zakaz prowadzenia pojazdów. Linczujcie, ale i tak 'Jebać Zawiść'!.
Tak się składa, że jestem motocyklistą od czterech lat. I uważam, że gość, który prowadzi motocykl na filmie - mówię tak, ponieważ nie uważam go za motocyklistę - jest skończonym kretynem. Dlaczego? A no dlatego, ze w terenie zabudowanym nie zapierdalamy 160 km/h. I nie, i chuj, że 30 pasów mamy wolnych, chuj, że pogoda dobra, chuj, ze droga dobra. Nie zapierdalamy w terenie zabudowanym i koniec, bo dochodzi do takich sytuacji. I chuj, że lewy, czy prawy, czy ciągła, czy obciągana. Nie zapierdalamy i koniec. Jak chcesz zapierdalać, to poza miastem. Jak chcesz się rozjebać, to na drzewie.
I tak, lubię zapierdalać, tylko, że gdzie...... poza terenem zabudowanym!
I tak, lubię zapierdalać, tylko, że gdzie...... poza terenem zabudowanym!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów