📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kontrola trakcji i inne systemy bezpieczeństwa zawiodły, zapewne komputer pokładowy się zwiesił
Ta druga Łada wygląda na nienaruszoną, tylko ją popchało w tył
Ta łada musiała przejść chiptuning u jakiegoś magika...
agoth napisał/a:
Ta druga Łada wygląda na nienaruszoną...
Przestawiło kombi o całą jego długość, przód rozjebany jak Sasha Grey a Ty piszesz takie pierdoły
agoth napisał/a:
(...) tylko ją popchało w tył
Co jej się stało? Chyba "ją popchnęło", ale co ja tam wiem...
Łada Ładzie Ładą.
chujec napisał/a:
Na chuj tyle kamer na takim wygnajewie.
bo wszyscy Ladami tam jeżdżą i każdy się wykrzacza na tym łuku a koleś miał dość tłumaczenia w ubezpieczalni, że to wcale nie jest ustawione, że 26 raz w tym miesiącu ktoś mu przyjebał w auto.
Dobrze, że kierowcy Ład mają zakaz zapinania pasów, bo jeszcze by przeżył
Co mu tam z tyłu wyjebało, meblościankę?? Zrobi ktoś zrzut odpowiedniego momentu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów