Ciekawe metody ma argentyńska policja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I teraz okazuje się, że policjant miał zły dzień po prostu a wybiegany koleś np zapomniał dokumentów.
To tak w ramach przypomnienia wszystkim, którzy chwalą samosądy
sothis napisał/a:
I teraz okazuje się, że policjant miał zły dzień po prostu a wybiegany koleś np zapomniał dokumentów.
No to następnym razem nie zapomni.
No i huj zmęczy się mandatu nie ma a i kara jest wykonana proste a gość to bardziej zapamięta niż świstek za drobne przewinienie
SupremeLeader napisał/a:
No to następnym razem nie zapomni.
O, pierwszy fan bycia trzymanym za mordę przez władzę
sothis napisał/a:
O, pierwszy fan bycia trzymanym za mordę przez władzę
Chuj ci do tego za co władza mnie trzyma.
SupremeLeader napisał/a:
Chuj ci do tego za co władza mnie trzyma.
Pewnie za chuja cię trzyma, cwelu, skoro tak ci się to podoba.
ellsworth napisał/a:
Pewnie za chuja cię trzyma, cwelu, skoro tak ci się to podoba.
Cwel to cię spłodził jebany brudasie, mocny w gębie jesteś jak na szmatę co jak na ulicy mija to łeb ze strachu spuszcza.
phrontch napisał/a:
jaka kurwa argentyńska? Przecież to Brazylia
zdublowałeś bo się nie szukało nawet więc trzeba napisać informację, która gówno kogokolwiek obchodzi
W każdym kraju powinna być surowa kara. Deskoterapia publiczna i taki jogging też mi się podoba.
SupremeLeader napisał/a:
Cwel to cię spłodził jebany brudasie, mocny w gębie jesteś jak na szmatę co jak na ulicy mija to łeb ze strachu spuszcza.
Coś ci się pomyliło, nikt na twój widok głowy nie spuszcza tylko odwraca głowę, żeby choć trochę mniej czuć twój smród.
ellsworth napisał/a:
Coś ci się pomyliło, nikt na twój widok głowy nie spuszcza tylko odwraca głowę, żeby choć trochę mniej czuć twój smród.
Tylko na to cię stać ty żałosny fiutolizie? Byłeś, jesteś i zdechniesz nikim wielki internetowy chuja warty wywrotowcu. Ale dam ci szansę, wykaż się i napisz nam co takiego niby robisz na przekór władzy. Śmiało napisz jakim to wielkim antyststemowcem jesteś. Nie kurwa zapierdalanie w obroży na różowej paradzie się nie liczy, postaraj się bardziej! Co takiego niby robisz? Śmiało, to jest twoje 5 minut gównianej chwały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów