📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z kolei pochwalenie się posiadanym telefonem nie skutkuje otrzymaniem nowej broni. Można tylko na taką popatrzeć.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
To chyba najlepsza decyzja jaką w życiu podjął, chciał żyć i oddał telefon bez zawahania.
Ten kraj na początku XXI wieku miał stać się potęgo gospodarczą wg ekspertów od ekonomii. Wystarczyło nie wybierać od 2002 do 2016 socjalistów. Lula i Dilma podziwiają swoje dzieło zniszczenia zza krat.
Chuj tam przypomniałem sobie, że miałem wniosek o 300+ złożyć...
Mojego Sagema z zielonym wyświetlaczem nawet dresiarze nie chcą, a nawet czasami wspomogą z litości
Kurwa to wszystko wygląda jak rutyna u nich... każdy wie co robić, wszyscy znali swoją rolę w tym...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
I jest, facet w parę sekund zarobił na telefon.
Cytat:
Składaj. Może chociaż część z tego co ci zapierdolili się zwróci.
pięć melonów , polskich złotych do wygrania
na jego miejscu grałbym dzisiaj w totka
pięć melonów , polskich złotych do wygrania
kurwa, tym kraju to jedynie kupić atrapę telefonu, napchać jakiegoś rodzaju materiał wybuchowy zdalnie odpalany, usiąść i poczekać.
Koleś robi to tak jakby to nie był jego pierwszy raz kiedy oddaje telefon.
Jakby zrobić telefony pułapki? Wsadzić do środka prochu? C4 czy co tam jest najmocniejsze, zaprogramować tak, że jak zadzwoni konkretny numer to on wybucha xD i po łapkach? Zrobić takich kilka akcji? Ja bym chętnie oddał swój telefon i zobaczył jak skurwielowi latają palce po pokoju?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów