mnich z Shaolin pokazuje kilka tricków kung fu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten mnich jest skupiony i rześki jakby wpierdolił trzy grześki.
chciałbym go zobaczyć w konfrontacji z którymkolwiek średniej klasy zawodnikiem mma...
Nie tylko szybki, ale i wesoły
W Medal of honor i tak by dostał wpierdol.
Yasiu99 napisał/a:
chciałbym go zobaczyć w konfrontacji z którymkolwiek średniej klasy zawodnikiem mma...
Nie byloby pewnie co ogladac. Fajnie jest czasem ogladac walki, ktore trwaja kilka/nascie/dziesiat sekund, ale gdyby sie mniszek nie powstrzymal to jeszcze by go zabil...
Olac kungfu, o wiele ciekawszych rzeczy sie ucza, np kiedys widzialem fote jak mnich z szaolinu okrecil penisa wokol patyka :O. Bez rak, zadnych sznurkow ani zadnych wspomagaczy...
Arkhotep napisał/a:
kiedys widzialem fote jak mnich z szaolinu okrecil penisa wokol patyka :O. Bez rak, zadnych sznurkow ani zadnych wspomagaczy...
No niby fajnie, niby brawo, ale ciekaw jestem, czy też by tak skuteczny był, gdyby naprzeciwko stanął pierwszy lepszy zawodowy fighter MMA i wleciał w niego równo z gongiem.
Przyszłaby banda dresów i na nic by się zdały te sztuczki. Każdy mnich jest dupa, kiedy wrogów kupa.
Ja bym chętnie obejrzał konfrontacje tego mnicha z 15 dresami z osiedla.
@up nie wiem czy byś zobaczył. Każde dziecko wie, że jak agresor ma przewagę to należy spierdalać. Im więcej lat i alkoholu, tym łatwiej o tym zapomnieć, więc jest to również jedna z zasad wielu sztuk walki z tego co wiem. Tyle że nazywa to się ładniej - unikać bójki jeśli to tylko możliwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów