Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Szybki przyrost masy...
eLzar • 2015-02-20, 23:02
Czy jest jakiś fachowiec na sali i wie czym oni to faszerują ?
Bo mi po tym filmiku odechciało się kupować tego pseudo "kurczaka" z marketów i chyba pójdę od rolnika kupie

Zgłoś
Avatar
Seboolek 2015-02-20, 23:05 28
To bodajze sol fizjologiczna by dlugo byl "dobry".
Zgłoś
Avatar
maksymilian45 2015-02-20, 23:05 11
to nie jest czasem zwykla woda żeby podbić wagę?
Zgłoś
Avatar
Antek01 2015-02-20, 23:13 7
Ładować synthol do kurczaków? Ehh
Zgłoś
Avatar
J................z 2015-02-20, 23:21
było ale zostalo wyjebane
Zgłoś
Avatar
w................z 2015-02-20, 23:32 8
Solanka+ fosforany. Znaczna część mięsa na rynku jest tym traktowana.
Konserwuje, zwiększa objętość, poprawia kolor. Wszystko pod klienta dostosowane.
Zgłoś
Avatar
cys23 2015-02-20, 23:36 77
Kurwa, jedna kura prawie pół minuty, czyli 120 takich kur na godzinę bez przerwy. To wchuj kur jest. Pompowane kury, wszędzie pompowane kury. Na 8-godinnej zmianie 960 kur dopompuje, chyba że pójdzie 2 razy się wyszczać i buta zawiąże to wtedy mniej kur. Takich +/- 50 kur, ale stale kur pod tysiącem!
Zgłoś
Avatar
boss. 2015-02-21, 0:00 18
Też idę pompować kurę.Swoją,domową
Zgłoś
Avatar
vass 2015-02-21, 1:35
Ja tak ostrzykuje kurczaka solanką, jak go przygotowuje do wędzenia, wiec może oni też to robią ?
Zgłoś
Avatar
R................y 2015-02-21, 3:36
No albo jakaś solanka albo chemiczny koktajl
Zgłoś
Avatar
Guwnojat 2015-02-21, 6:35 2
Jak znajdziesz filmik na którym ktoś sra do arbuzów, to też uwierzysz, że to się dzieje w Polsce?
Zgłoś
Avatar
NieWiemZeWiem 2015-02-21, 18:01 1
cys23@
Fan naliczania kasy przez akord?

______________

(|)-------C====8
Zgłoś
Avatar
slowak 2015-02-21, 18:21
nie wode, a solanke, dlatego, że konserwuje, ale jeszcze kurestwo waży.
Zgłoś
Avatar
emptypants 2015-02-21, 19:04 2
Prawda taka, że sami jesteśmy sobie winni, bo nikt by nie kupił gorzej wyglądającego kurczaka, w cenie dwukrotnie wyższej niż ten pompowany
Zgłoś
Avatar
w................z 2015-02-21, 19:08 3
Wielki bulwers, że chemię walą. Jakby nie walili, to kuciaki jeszcze przed wjazdem do sklepu byłyby porośnięte lasem pleśni a drobnoustroje symbiotyczne wraz z chorobotwórczymi uczyłyby się śpiewać międzynarodówkę.
A nawet jakby dojechało błyskawicznie to i tak nikt by nie kupił "bo to takie mizerne, same kości".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów