No to na dzisiaj fajrant.
No to na dzisiaj fajrant.
paka pękła przy zawiasie
paka pękła przy zawiasie
Ja bym obstawial cos z zawieszeniem , ale moze jakis ekspert sie wypowie co tirem popierdala
Ja bym obstawial cos z zawieszeniem , ale moze jakis ekspert sie wypowie co tirem popierdala
Zgadza się, widać rozerwaną poduszkę pneumatyczną po prawej, na ostatniej osi - tak czy siak, wina nagromadzenia się ciężaru w jednym miejscu
Jebać was wszystkich cwele.Po drugie - duzo bardziej przeladowany na prawą burtę
Po trzecie - nierówny teren (dla tego nieszczęśnika pochyły akurat na prawą stronę)
Mylisz się. Ten co pisał przed tobą dobrze obstawił że pękła patelnia na zawiasie. Gdyby pękła poduszka pod obciążeniem to nagrywający narobił by w zbroje. A teraz dlaczego stało się to co widzimy na filmie. Helmut z Magdeburga sprzedał Józkowi z Łukowa naczepę którą wcześniej Mirek z Daleszyc wyprostował po dzwonie, następnie Dima z Łucka kupił od Józka patelnie która przewiozła płowe Bełchatowa, a Dima sprzedał ją dalej Wani którą jak widzimy ten woził piach. Reasumując. Naczepa po przewiezieniu połowy kontynentu stwierdziła że musi odpocząć i się położyła.
Mylisz się. Ten co pisał przed tobą dobrze obstawił że pękła patelnia na zawiasie. Gdyby pękła poduszka pod obciążeniem to nagrywający narobił by w zbroje. A teraz dlaczego stało się to co widzimy na filmie. Helmut z Magdeburga sprzedał Józkowi z Łukowa naczepę którą wcześniej Mirek z Daleszyc wyprostował po dzwonie, następnie Dima z Łucka kupił od Józka patelnie która przewiozła płowe Bełchatowa, a Dima sprzedał ją dalej Wani którą jak widzimy ten woził piach. Reasumując. Naczepa po przewiezieniu połowy kontynentu stwierdziła że musi odpocząć i się położyła.
Masz rację, zrobiłem stop klatkę i widać, że najpierw łamie się "wanna"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów