Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?K🤬a, a ja później kupuje kwiaty doniczkowe w Lidlu, w super promocji za 9.99 zł
Te już nie są na sprzedaż, dlatego nagrali taką ustawkę.
Te już nie są na sprzedaż, dlatego nagrali taką ustawkę.
Na sprzedaż, na sprzedaż
Widać, że zjeżdża pod rampę rozładunkową sklepu, że w dalszej części naczepy ma także inny towar. Samochód zawsze do rozładunku zjeżdża stromo z góry na dół
Dosyć częsty ɓłąd kierowców podczas zabezpieczania wózków. Wystarczyło zamiast 10 tyczek wzdłuż, założyć jeden pas zabezpieczający w poprzek
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Te już nie są na sprzedaż, dlatego nagrali taką ustawkę.
Żadna ustawka, też woziłem chłodnią kwiaty na dokładnie takich samych wózkach. Do kwiatów są specjalne chłodnie kwiatowe które wewnątrz są odrobinę szersze od chłodni spożywczej. Ważąc te wózki z tyłu zakłada się pas aby podjeżdżając pod rampę całość się nie wyj🤬a. Te tyczki to sobie można w tyłek wsadzić. Kiedyś Pękło mi pas to improwizowałem w ten sposób że opuściłem doppelstocka ( podwójna podłoga) na samym końcu naczepy i pomiędzy wózek z kwiatami a doppelstocka włożyłem trzy palety i całość dojechała na miejsce. A tego typu fuckup widziałem na własne oczy w Holandii jadąc raz po kwiaty, jak facet odjechał od rampy a facet pomimo tego że zabezpieczył pasem to zaczął się on wyciągać i wszystko wypieprzyło się dokładnie jak na tym filmie.
Na sprzedaż, na sprzedaż
Widać, że zjeżdża pod rampę rozładunkową sklepu, że w dalszej części naczepy ma także inny towar. Samochód zawsze do rozładunku zjeżdża stromo z góry na dół
Dosyć częsty ɓłąd kierowców podczas zabezpieczania wózków. Wystarczyło zamiast 10 tyczek wzdłuż, założyć jeden pas zabezpieczający w poprzek
Ja widzę, że są tylko kwiatki.
Żadna ustawka, też woziłem chłodnią kwiaty na dokładnie takich samych wózkach. Do kwiatów są specjalne chłodnie kwiatowe które wewnątrz są odrobinę szersze od chłodni spożywczej. Ważąc te wózki z tyłu zakłada się pas aby podjeżdżając pod rampę całość się nie wyj🤬a. Te tyczki to sobie można w tyłek wsadzić. Kiedyś Pękło mi pas to improwizowałem w ten sposób że opuściłem doppelstocka ( podwójna podłoga) na samym końcu naczepy i pomiędzy wózek z kwiatami a doppelstocka włożyłem trzy palety i całość dojechała na miejsce. A tego typu fuckup widziałem na własne oczy w Holandii jadąc raz po kwiaty, jak facet odjechał od rampy a facet pomimo tego że zabezpieczył pasem to zaczął się on wyciągać i wszystko wypieprzyło się dokładnie jak na tym filmie.
Uważam, że ustawka i że celowo je wyj🤬i, bo transport trwał pewnie dłużej lub był nie w takiej temperaturze jaką sobie zażyczył zamawiający, który odmówił przyjęcia towaru. Ktoś to nagrywa nie bez powodu, gdyby mu zależało na bezpiecznym rozładunku, to chyba by ostrzegł kierowcę, że to jebnie... ale może jestem zbyt podejrzliwy.
ale może jestem zbyt podejrzliwy.
Coś jak ten gliniarz co trzy lata z żoną się nie bzykał, a mają roczną córeczkę.To wpływ tego portalu...hehe
Na sprzedaż, na sprzedaż
To nie błąd tylko lenistwo tych brudasów 😆
Bo takie wózki zabezpiecza się z tyłu pasami, co za amator.
Tyczki też mogą być, tylko trzeba umieć je zapinać. No i hamulce w rolkach wózków też by pewnie nie zaszkodziły

Ja widzę, że są tylko kwiatki.
Uważam, że ustawka i że celowo je wyj🤬i, bo transport trwał pewnie dłużej lub był nie w takiej temperaturze jaką sobie zażyczył zamawiający, który odmówił przyjęcia towaru. Ktoś to nagrywa nie bez powodu, gdyby mu zależało na bezpiecznym rozładunku, to chyba by ostrzegł kierowcę, że to jebnie... ale może jestem zbyt podejrzliwy.
Co za k🤬a łeb. Ty jedno, a łeb drugie. Piszesz, a nie masz pojęcia o czym.
Żadna ubezpieczalnia nie zapłaci za taką akcję. Jest to "wyraźne zaniedbanie ze strony kierowcy" więc odmowa wypłaty odszkodowania jest pewna
Takich sytuacji na rozldaunkach pod sklepami jest mnóstwo
Wyjdz z piwnicy i zobacz. Nie będziesz "taki podejrzliwy"
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie