📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Włączono program jedwabne
Szuszarka z czynnikiem chlodniczym R290. Gimby niech sobie poszukaja
A ja myślałem że czekanie w takiej pralni to najnudniejsze zajęcie na świecie
Podobna akcja była we Wrocławiu na ul Kurkowej.Tylko tam wybuch wyrwał jeszcze pół ściany i w kamienicy na przeciwko okna poleciały
Szybciej R600a
bubatsa napisał/a:
Szuszarka z czynnikiem chlodniczym R290. Gimby niech sobie poszukaja
Szybciej R600a
Głupoty już powypisywane a teraz mógłby ktoś ogarnięty napisać co się odjebało ?
Jak by ten koleś chwilkę poczekał, to była by taka wisienka na torcie.
Jednak musiał się jebaniutki pospieszyć
Jednak musiał się jebaniutki pospieszyć
motylekwbrzuchu napisał/a:
Ważne żeby blade miejsca po pejsach miał dobrze zapudrowane. Reszta nieistotna
Zmień nick na motylek w kacapSSkiej dupie
chyba ktoś podłożył granata albo był jakiś ładunek wybuchowy włożony bo jak już wydarło okna z futrynami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów