📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak dzik w sosnę
Tak wielkie uderzenie tylną czaszką o beton może skończyć się nawet śmiercią. Szkoda dziewczyny, bo dopiero widać wchodzi w wiek ruchable. Śmiechy są, ale prawda taka że jakiś sadol nie porucha, jeśli zmarła.
dertaz napisał/a:
Śmiechy są, ale prawda taka że jakiś sadol nie porucha, jeśli zmarła.
Wiesz, niektórzy pracują w prosektorium...
PS. Dlaczego ta ciota siedziała z tyłu, skoro z przodu było wolne siedzenie pasażera???
@up
1. Może ktoś jeszcze miał jechać z nimi?
2. Może tak chciała i zrobiła?
3. Może ktoś wcześniej już wyszedł z tego auta?
4. Może źle się czuła i położyła się na tylnej kanapie?
5. Może wysadzili kogoś wcześniej i już nie chciało jej się przechodzić?
Może kurwa nie zadawaj takich durnych pytań?
1. Może ktoś jeszcze miał jechać z nimi?
2. Może tak chciała i zrobiła?
3. Może ktoś wcześniej już wyszedł z tego auta?
4. Może źle się czuła i położyła się na tylnej kanapie?
5. Może wysadzili kogoś wcześniej i już nie chciało jej się przechodzić?
Może kurwa nie zadawaj takich durnych pytań?
Trochę się zawiodłem, spodziewałem się że brama opadnie i utnie jej głowę
powtórki najlepszego by się przydało
Najgorszy opis, jaki przeczytałem. Fantastico się przynajmniej stara.
dertaz napisał/a:
Tak wielkie uderzenie tylną czaszką o beton może skończyć się nawet śmiercią. Szkoda dziewczyny, bo dopiero widać wchodzi w wiek ruchable. Śmiechy są, ale prawda taka że jakiś sadol nie porucha, jeśli zmarła.
Yyy to raczej był chłopaczek. Poza tym, jestem tanatopraktorem więc i tak zarucham
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów