📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niezle zapasy wiewiorka zrobila
Czy to rok 2009 ? Czy jestem na demotywatorach ?
bardziej przypominają szynki długodojrzewające
Sierść nie opalona, podroby nie usunięte, pewnie nawet krwi nie upusciles. Kurwa amatorszczyzna! Mięso będzie Ci gownem i szczynami walić. Mam nadzieję że chociaż wędzisz na drzewie z gruszy czy jabłoni. Możesz trochę jałowca dodać, ale nie za dużo. Na świąteczny stół z żurawiną jak znalazł.
Tylko te bebechy usuń bo mięsko zepsujesz!
czy ta w czerwonej czuprynie nie przypomina czasami kutasa?
Przypomina kurwa, wiadomo - baby to chuje.
Sierść nie opalona, podroby nie usunięte, pewnie nawet krwi nie upusciles. Kurwa amatorszczyzna! Mięso będzie Ci gownem i szczynami walić. Mam nadzieję że chociaż wędzisz na drzewie z gruszy czy jabłoni. Możesz trochę jałowca dodać, ale nie za dużo. Na świąteczny stół z żurawiną jak znalazł.
No i wyszło, że nie jesteś specjalistą tylko jakimś amatorem- wszystkoznawcą bo jeśli wędzić to tylko drewnem olchowym ...
jak w knajpie po 15tu minutach krzykniesz do kelnera:
Gdzie moje koryto!!!
odpowie:
na sznurku nie wisi
prędzej kurwy na nim znajdziesz
Gdzie moje koryto!!!
odpowie:
na sznurku nie wisi
prędzej kurwy na nim znajdziesz
RadosnyRabarbar napisał/a:
No i wyszło, że nie jesteś specjalistą tylko jakimś amatorem- wszystkoznawcą bo jeśli wędzić to tylko drewnem olchowym ...
Tylko??? Weź przestań. Grusza, jabłoń, orzech czy śliwa to co? A i oczywiście że zawodowo się tym nie zajmuję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów