📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Salamus napisał/a:
ale kurwa spokorniał XD
jebac koty, psy lepsze
Ciekawe ja ty byś spokorniał jakby ci ręce upierdolili .. Przynajmniej nie trzepałbyś się co chwile i nie pisał takich pierdoł na sadolu ..
Salamus napisał/a:
ale kurwa spokorniał XD
jebac koty, psy lepsze
By cię jeszcze ten pies jebał to byś miał wszystko.
jebac koty, psy lepsze
Jebał to ciebie ksiądz na plebanii. Słuchasz Firmy, Hemp Gru, chodzisz w ortalionie z pit bullem na smycz. Dobrze trafiłem?
Łapy ktoś mu obciął, wypadek czy moze choroba?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Salamus napisał/a:
jebac koty
Co kto lubi
Salamus napisał/a:
psy lepsze
Podobno, ale słyszałem że mięso trzeba rozbić jeszcze za życia, żeby nie było twarde.
Ciekawe ja ty byś spokorniał jakby ci ręce upierdolili .. Przynajmniej nie trzepałbyś się co chwile i nie pisał takich pierdoł na sadolu ..
nauczylby sie walic stopami
poligon6 napisał/a:
Zajebista sprawa, też takiego chce!
Łapy ktoś mu obciął, wypadek czy moze choroba?
Pamiętam jak po premierze Jurassic Park połowa chłopów na wsi ruszyła koty łapać i upierdalać im łapy, z psami też próbowali ale psom ciężko było ogarnąć chodzenie na 2 łapach.
Niepełnosprawne dziecko - ABORCJA
Ułomny kot - olaboga biedny kiciuś
Ułomny kot - olaboga biedny kiciuś
Szkoda kota ale trzeba się cieszyć, że w ogóle żyje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów