📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a dobra, teraz widzę, że alarm się zapalił w innym aucie, ale na początku myślałem, że wskoczył przez szyberdach do karetki
It's about a society in a free fall. On the way down it keeps telling itself so far so good, so far so good, so far so good. But it's not about how you fall, it's about how you land
Jest tu jakiś agent ubezpieczeniowy? Jak wygląda naprawa auta rozjebanego przez skaczącego z dachu debila? Jak się nie ma AC to trzeba samemu robić?
Klasyk z alarmem samochodowym.
Trzeba być bardzo odważnym albo niepoczytalnym żeby odwalić coś takiego. Ale chociaż wysokość konkretna a nie 1 piętro.
Jak nie masz AC, to włączasz DC i tylko pamiętaj, żeby się nie uziemiać! Yyy... a może odwrotnie? Tak czy siak najpierw włącz nagrywanie.
Wiecie co jest najlepsze? że ci sami którzy drą japę że trzeba żyć i zabraniają się zajebać to ostatni są do pomocy jak ktoś jeszcze jej szuka zamiast się zapierdolić. Jebani hipokryci.
Raczej zdesperowanym i bez niczyjej pomocy.
Żadnych sukcesów, same porażki... może kiedyś zobaczycie tutaj mnie... może...
tarcer123 napisał/a:
Trzeba być bardzo odważnym albo niepoczytalnym żeby odwalić coś takiego. Ale chociaż wysokość konkretna a nie 1 piętro.
Raczej zdesperowanym i bez niczyjej pomocy.
Żadnych sukcesów, same porażki... może kiedyś zobaczycie tutaj mnie... może...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów