Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sacree 2013-03-16, 8:15 3
Ja tam popieram wszystkich tych których uraził komentarz tego pajaca z joe.
Świadczy to o Was w zasadzie dobrze bo pokazuje że cześć społeczeństwa Sadistic ,
jest w pewnym sensie honorowa ( honor w dzisiejszych czasach to naprawdę rzadka rzecz) i bronicie dobrego imienia "naszego" portalu Tak trzymajcie, a na tych zdrajców od nas to nie zwracajcie uwagi bo nie są jej godnej w najmniejszym stopniu
Zgłoś
g................p 2013-03-16, 8:22
pacyfista napisał/a:

W zasadzie trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i się zgodzić. 90% użytkowników tej strony to debile.

a za to 100% użytkowników joe
Zgłoś
swietlik 2013-03-16, 8:37
Zgłoś
AmcieK. 2013-03-16, 9:17
Anaheima możeta znaleźć na kilku forach o tematyce ciężarówek :E taki cwaniaczek z niego wszystko wie najlepiej.
Zgłoś
Z................y 2013-03-16, 9:24 3
A co źle powiedział? Porównajcie poziom wypowiedzi na obu portalach, tutaj bydłu często kompletnie puszczają hamulce.
Zgłoś
Włodzimierz 2013-03-16, 9:30 2
@AmcieK, ale powiedz mi, jak można dać dziecku na imie Amadeusz?
Zgłoś
głodny_toster 2013-03-16, 9:30
daniok91 napisał/a:

Ja jestem studentem i żyje za własne pieniądze i przeglądam ten portal czasem . A po za tym ch*j Ci do tego, kto za co żyję. Masz jakieś kompleksy to wypie**alaj do psychologa, a nie będziesz się tu żalił.

Po za tym możesz dostawać hajs od rodziców i być pie**olonym noszącym się egoistą, albo tego hajsu nie mieć i być dokładnie równie popie**olonym noszącym się egoistą, który wk***ia się, że komuś lepiej wyszło

Widzę, że prawda w oczy kole
Zgłoś
golip 2013-03-16, 9:37
daniok91 napisał/a:

Ja jestem studentem i żyje za własne pieniądze i przeglądam ten portal czasem . A po za tym ch*j Ci do tego, kto za co żyję. Masz jakieś kompleksy to wypie**alaj do psychologa, a nie będziesz się tu żalił.

Po za tym możesz dostawać hajs od rodziców i być pie**olonym noszącym się egoistą, albo tego hajsu nie mieć i być dokładnie równie popie**olonym noszącym się egoistą, który wk***ia się, że komuś lepiej wyszło

Jak kurwa nie umiesz przeklinać to kurwa tego nie rób. Od tych gwiazdek można dostać padaczki (jeżeli widzisz same gwiazdki przy przekleństwach to sobie wyłącz cenzurę w edycji profilu).
Zgłoś
skinskin 2013-03-16, 9:51 2
niecierpie joemonster'a. na Sadolu duzo jest szowinistycznych dow***ów itd, jednak nie potrafie tego wyjasnic, wogole mnie nie rażą, a wrecz sama je pozniej sprzedaje. na joe natomiast ciaaaaagle wstawia sie jakies galerie z piersiami i polnagimi kobietami zachowujac przy tym irracjonalna poprawnosc <nagosc, erotyka- tak, zarty o glupich kurach domowych i kur**ach- nie) . moze chodzi o to, ze tutaj jest to dobry, naturalny i szczery humor <obojetnie jak chamski by nie byl> a tam czuje, ze admini probuja podlizac sie odbiorcom, a tego nieznosze.
Zgłoś
awatarjaremy 2013-03-16, 9:54 1
uch, mocne. prawie się popłakałem, tak mi się przykro zrobiło
Zgłoś
T0B1 2013-03-16, 10:00 1
Przytoczę tu stare, ale jak najbardziej pasujące przysłowie: "Chwalą nas, wy mnie a ja was". Jeśli uważacie, że ta strona jest wolna od plebsiarni, debili i wyrzutków społecznych, którym jak się nie da łopaty to można spalić i żadnej straty nie będzie... to ja nie wiem po chuj te wjazdy na TVN, media itp., że niby próbują nas zaślepić skoro sami jesteście zaślepieni powtarzając te same slogany.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
transistor152 2013-03-16, 10:14 2
Nie wiem o co ten ból dupy. Jeden przychlast coś napisał i od razu najazd na cały portal. Ja tam wchodzę i na sadola i na jm, i obydwie strony mają swoje plusy i minusy.
Zgłoś
dyfer080 2013-03-16, 10:48
Taki ynteligeny a nawet podpisać się poprawnie nie potrafi . Pisze się Alzheimer a nie Anaheim .
Zgłoś
MadDave 2013-03-16, 11:03 2
Druga sprawa , ich forum jest opanowane przez kucykowych fanatyków , furry zboczeńców i inne społeczne łajzy , po tym jak regularnie dostawałem warny za komentarze i konieczność płacenia za przeglądanie tych głupot dałem sobie z tym spokój .
Z tego co czytam odnoszę wrażenie że portal ten jest skierowany do pracowników biurowych ( częste zwroty - gdy twoja koleżanka zza biurka , umilić czas w biurze , koledzy z biura itp.)- czyli ludzi nie potrafiących się odnaleźć w innej roli życiowej , marzących o amerykańskim systemie życia , gardzących rasizmem wręcz kompulsywnym doszukiwaniem się treści erotycznych w czym się da , - tutaj nie chodzi o trywialne szukanie kutasów tylko o nudną pseudośmieszną erotykę .
Pamiętam jak kiedyś było zdjęcie jakiegoś trupa zawiniętego na barierce - swego czasu pojawiło się nawet na hardzie (bez eha ) , to natychmiast wybuchła dyskusja że to jest fejk , że to musi być fejk , bo jaki psychol by to jeszcze fotografował ... tak jakby nie mogli się pogodzić z całym majestatem okrucieństwa i cierpienia na świecie .

Reasumując moją wypowiedź - użytkownicy joe to banda rozpieszczonych lamusów .
Zgłoś
golonko 2013-03-16, 11:34
Jebać frajera z jołmonstera!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem