📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupi chuj z fejsbuka.
to jest z joemonster.org strony dla jebanych studenciakow, frajerow, lamusow bawiacych sie za hajs rodzicow
W zasadzie trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i się zgodzić. 90% użytkowników tej strony to debile.
Konikmamy napisał/a:
zdezintegrować....????
1.rozbić, rozłożyć, rozproszyć
2.podzielić, rozdzielić, zróżnicować
3.spolaryzować, rozwarstwić
4.rozsadzić, pozbawić spójności
5.pozbawić jednolitości
pisuar napisał/a:
Ja jestem studentem i żyje za własne pieniądze i przeglądam ten portal czasem . A po za tym ch*j Ci do tego, kto za co żyję. Masz jakieś kompleksy to wypie**alaj do psychologa, a nie będziesz się tu żalił.to jest z joemonster.org strony dla jebanych studenciakow, frajerow, lamusow bawiacych sie za hajs rodzicow
Po za tym możesz dostawać hajs od rodziców i być pie**olonym noszącym się egoistą, albo tego hajsu nie mieć i być dokładnie równie popie**olonym noszącym się egoistą, który wk***ia się, że komuś lepiej wyszło
Ronoaro napisał/a:
Hehehehehe to o nas
a ja taki nieogolony ...
pisuar napisał/a:
to jest z joemonster.org strony dla jebanych studenciakow, frajerow, lamusow bawiacych sie za hajs rodzicow
zapomniales jeszcze dodac :hipsterskiego gowna"
pacyfista napisał/a:
W zasadzie trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i się zgodzić. 90% użytkowników tej strony to debile.
oj prawic komplementy to ty potrafisz ;D
daniok91 napisał/a:
przeglądam ten portal czasem .
widac
Kolejna ofiara kobiet z sadola, dupa go pewnie boli do dzisiaj, dlatego taki oburzony
Ktoś tutaj wjebał sie po same uszy,
Uwaga, tłumaczę z Polskiego na nasze:
"Jestem zadufanym w sobie wypierdkiem, i mam ukończone 5 fakultetów z Kup Sobie Wykształcenie, dlatego moja arystokratyczna rzyć mnie boli, gdy dzielę portal z takim plebsem przeglądającym sadistic.pl"
Ps. Do wszystkich spinających dupki (daniol91?) : Chwalisz się, czy żalisz ? Może lepiej napisz temu "Panu" z Joemonster, żeby On Wy*ierdalał, albo zamknął paszczękę jak mu się nie podoba?
"Jestem zadufanym w sobie wypierdkiem, i mam ukończone 5 fakultetów z Kup Sobie Wykształcenie, dlatego moja arystokratyczna rzyć mnie boli, gdy dzielę portal z takim plebsem przeglądającym sadistic.pl"
Ps. Do wszystkich spinających dupki (daniol91?) : Chwalisz się, czy żalisz ? Może lepiej napisz temu "Panu" z Joemonster, żeby On Wy*ierdalał, albo zamknął paszczękę jak mu się nie podoba?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów