Czyli szybka powtórka materiału z historii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Czyli szybka powtórka materiału z historii.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest ustawione, ludzie są podstawieni...przecież nie można być aż tak głupim.
Oto wynik nauczania historii w szkolach... puste daty i smecenia nauczycieli daja swoje efekty. Nie bronie takze tych debili, ktorzy pochlonieci terazniejszoscia, nie wiedza nic o przeszlosci, tym samym rujnujac swoja przyszlosc...
Sam na parę pytań odpowiedzi nie znam. 3... 2... 1... Można wklejać " facepalmy ".
W Anglii tacy idioci przynajmniej nie idą na studia. Kończy zawodówkę i ma robotę. A jak jest u nas? Pójdą debile na politologie albo na socjologie i będą mieli magistra.
Kurde, mnie w Belgii nie uczyli o historii Polski, a wiem więcej niż te tępaki. Ja nie mogę uwierzyć, że są w Polsce tacy debile, zawsze sądziłem, że poziom nauczania był u Was lepszy.
Dobra ja powiem tak. Nigdy nie przepadałem za historią...uczenie się na pamięć tego gówna było katorgą w liceum i gimbazjum. Sam nie znam odpowiedzi na większość tych pytań (zara polecą komenty typu "huahuahua gimbus zajebany" itp). Ale ciekaw jestem ilu z was p potrafi poprawnie odpowiedzieć na podstawowe pytania z chemii, fizyki, matematyki? Podsumowując...każdy ma swoje mocne i słabe strony. Moją słabą są przedmioty humanistyczne a mocną ścisłe.
P.S, Matura z historii nie jest obowiązkowa teraz ;p
P.S, Matura z historii nie jest obowiązkowa teraz ;p
Ja pierdole
Czemu to jest na głównej bez 15 piw?
Bez kitu chyba zapisze sobie te pytania i sprawdzę swoich znajomych
Generalnie to chodzą w weekend po sopocie okolo 22 i pytają podpitych ludzi. Swoją drogą też uważałem, że ludzie są podstawieni, do dnia w którym wystąpiła tam moja kuzynka.
craig133 napisał/a:
To jest ustawione, ludzie są podstawieni...przecież nie można być aż tak głupim.
takie materialy powstają w ten sposób że kręcą materiał np. przez 3 godziny. 90% ludzi odpowiada na pytanie dobrze ale znajdzie sie 10% idiotów z których da się pare minutek skleić do filmiku :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów