Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oooo... mój pierwszy psychofan xd
Teraz to śmichy chichy, ale jak cię obudzi o 2 w nocy stojąc w masce z maczetą nad łóżkiem, to już nie będzie tak zabawnie
Przy stadzie wielkości prawie półtora miliarda nikt nawet nie zauważy jego zniknięcia
o tak, link z artykułem zdecydowanie rozwiał wszelkie wątpliwości.
Nie dokładnie tak jest, paradoksalnie Chiny weszły w kryzys demograficzny, wieloletnia polityka „jednego dziecka” odbija się czkawką. To jest zmniejszanie kolejnego pokolenia o pół. A kraj o takim statusie i mający za sąsiada i konkurenta żeby myśleć o rozwoju musi mieć kim pracować. Kraj gównem płynący opierdoli ich w ciągu kilku lat osiągając 2 mld ok. 2070. A liczba Chińczyków od dawna będzie spadać i w tych latach może wynieść już tylko1,2-1,3mld
święte słowa: wg moich wyliczeń hindusi przeskoczą chinoli jeszcze pod koniec tej dekady..
Nie dokładnie tak jest, paradoksalnie Chiny weszły w kryzys demograficzny, wieloletnia polityka „jednego dziecka” odbija się czkawką. To jest zmniejszanie kolejnego pokolenia o pół. A kraj o takim statusie i mający za sąsiada i konkurenta żeby myśleć o rozwoju musi mieć kim pracować. Kraj gównem płynący opierdoli ich w ciągu kilku lat osiągając 2 mld ok. 2070. A liczba Chińczyków od dawna będzie spadać i w tych latach może wynieść już tylko1,2-1,3mld
Oczywiście masz w 100% rację, po prostu chciałem byś zabawny, a wyszło jak zwykle
A na poważnie, jakoś nie martwi mnie ich kryzys demograficzno-gospodarczy, a z dwojga złego, chyba jednak wolę współpracować z Hindusem, niż Chińczykiem, ale to opinia oparta na moich osobistych doświadczeniach, więc może być nieobiektywna.
Ta gowniara powinna dostać chłostę. 100 batów nagoly tyłek
Tak, a Ty byś zajadał popcorn w 1 rzędzie
,
święte słowa: wg moich wyliczeń hindusi przeskoczą chinoli jeszcze pod koniec tej dekady..
xD, przecież hindusi przeskoczyli chinoli w zeszłym roku xD
,
Ciekawe te twoje wyliczenia
xD, przecież hindusi przeskoczyli chinoli w zeszłym roku xD
tak mówi Wiki: pl.wikipedia.org/wiki/Indie
Czytałem też niedawno artykuł, że nieznacznie prześcignęli Chiny, ale nie mogę (albo nie chce mi się) go znaleźć. Co prawda to państwo na gównie płynące, ale jednak demokracja i kapitalizm, a klasyczny Rajesh na helpdesku ogarnia
Gdyby nie kamera małej zabójczyni uszłoby na sucho.
Gówniakowi niestety nic nie jest.
Ta gowniara powinna dostać chłostę. 100 batów nagoly tyłek
Jaki to jest "nagoły" tyłek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów