Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakieś info o tym zdarzeniu?
app.bjtitle.com/8816/newshow.php?newsid=6321180&src=stream&typeid=5
Młody przeżył...
https://app.bjtitle.com/8816/newshow.php?newsid=6321180&src=stream&typeid=5
o tak, link z artykułem zdecydowanie rozwiał wszelkie wątpliwości.
Za linkiem:
Wieczorem 22 marca Biuro Bezpieczeństwa Publicznego hrabstwa Songming w prowincji Yunnan poinformowało, że po odkryciu w Internecie filmu dotyczącego „dziewczynki wrzucającej małego chłopca do studni”, organ niezwłocznie przystąpiła do czynności wyjaśniających i weryfikacyjnych.
Po weryfikacji: o godzinie 16:00 w dniu 8 marca 2023 r., kiedy Yang (mężczyzna, 4 lata) i jego sąsiadka Wang (kobieta, 7 lat) w wiosce w mieście Xiaojie w hrabstwie Songming bawili się przy studni we wsi , Wang Yang został podniesiony i włożony do studni (2,65 m od ujścia studni do powierzchni wody, a głębokość wody wynosiła 2 m). Po usłyszeniu wołania o pomoc przez okolicznych mieszkańców wioski natychmiast przeprowadzili akcję ratunkową i uratowali Yang w samą porę. Yang został wysłany do szpitala na badania 10 marca. Nie miał żadnych urazów, miał lekką gorączkę i kaszel. Rodzice zaangażowanych dzieci nie mają konfliktu. Obecnie Yang wyzdrowiał i za pośrednictwem lokalnego komitetu wiejskiego osiągnięto porozumienie.
, już tłumaczę, bo tytuł i opis zdarzenia jest zmyślony.
Za linkiem: (...)
Dzięki, ja się trochę cykałem wklejać tych krzaczków do google translate, żeby mi blue screena nie wyjebało
lajkujemy lajki dajemy i dziękujemy
No
Dzień dobry Pan jest tu najlepszy i podziwiamy Pana filmiki
lajkujemy lajki dajemy i dziękujemy
No
oooo... mój pierwszy psychofan xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów