📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Popraw proszę 'na prawdę' na 'naprawdę', bo przyjdzie jakiś grammarnaziol i się dojebie.
Bonkman tylko czeka,żeby ktoś się tu z takim błędem wpieprzył.
Wtedy można go beztrosko zesłać na samo dno piekieł.
Do samej gimbazy.
Na zawsze.
Do samej gimbazy.
Na zawsze.
Jak oni kurwa hamują... Swoją drogą w Polsce zęby na nierwszej prostej w asfalcie bo dziura kurwa za dziura
PS. jak ma ktos orientacyjna wiedze w cenie takiej dechy i miejscowkach to bylbym wdzieczny bo fajna sprawa
PS. jak ma ktos orientacyjna wiedze w cenie takiej dechy i miejscowkach to bylbym wdzieczny bo fajna sprawa
lokalnywatażka napisał/a:
Popraw proszę 'na prawdę' na 'naprawdę', bo przyjdzie jakiś grammarnaziol i się dojebie.
Do samej gimbazy.
Na zawsze.
Heh, szybko dodawane i tak powstał ten błąd. Jeżeli ktoś z moderacji to czyta, to proszę o skasowanie spacji.
Pranki sranki z pierdeniem komuś na morde są chujowe. w końcu coś, co przeciętny hamburgerańczyk nie jest w stanie przetrawić. Piwko leci, mimo swojego koloru skóry koleś ma IQ więcej niż muszka owocowa czyli 4.
Szkoda że nie wpadł pod wyjeżdżający z pola kombajn.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów