18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Tak było
Himmler • 2016-02-19, 7:53
Kiszczak na łożu śmieci mówi do żony:
-słuchaj mnie uważnie. jak będzie ci brakowało pieniędzy to sprzedaj te dokumenty IPN Wałęsie, zrozumiałaś?
-tak, sprzedać dokumenty Wałęsy IPN

Gdyby Kiszczak żył to by umarł jeszcze raz
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Harry Pojeb 2016-02-19, 8:39 50
Niby smieszne ale wydaje mi sie, że właśnie tak miała zrobić.
Zgłoś
k................0 2016-02-19, 8:46
@up Moze i miała, ale Kaczyński miał wiecej kasy widocznie od Wałęsy.
Zgłoś
nowynick 2016-02-19, 9:48 13
Brak pieniędzy? Pani generałowa to pewnie ma emeryturki po mężu z 10 koła na miesiąc... ale skoro żyjemy w takim kraju raju, że sprzątaczka cieszy się ze zdiagnozowanej martwicy(gangreny) skóry na palcach, bo jak jej odejmą te palce to będzie miała rentę inwalidzką (autentyk, który wczoraj usłyszałem ) to nas stać na luksusowe życie dla żon tak wielce zasłużonych naszej historii postaci jak Kiszczak czy Jaruzelski...
Zgłoś
AaronSzechter 2016-02-19, 11:13 1
teraz zapewne w kominkach wielu polskich domów masowo pali się papierem
Zgłoś
Lordzik92 2016-02-19, 11:17 3
Ustawiona akcja. Pułkownicy giną, a o reszcie wesołej wierchuszki cisza. O Wałęsie ma być głośno. Czemu? Zobaczymy w kwietniu.
Zgłoś
EdmundKemper 2016-02-19, 11:22 10
Himmler napisał/a:

Kiszczak na łożu śmieci mówi do żony:
-słuchaj mnie uważnie. jak będzie ci brakowało pieniędzy to sprzedaj te dokumenty IPN Wałęsie, zrozumiałaś?
-tak, sprzedać dokumenty Wałęsy IPN

Gdyby Kiszczak żył to by umarł jeszcze raz

Niby literówka, ale ma głębszy sens.
Zgłoś
Catch_22 2016-02-19, 11:30 5
Kiszczakowa, co wy tam palicie?
- ja? Radomskie, ale jak pan prokurator woli, to Wałęsa ma Camele...
Zgłoś
gadom 2016-02-19, 11:36 2
Mnie to wygląda na zbyt łatwe i przyjemne. W dwa tygodnie od jej pierwszej wizyty w IPN można było zabrać/dorzucić do domu Kiszczaka absolutnie wszystko. I możliwe, że połowa z tych dokumentów to będzie tak niedorzeczna, że Michniki będą mogły spokojnie mówić "patrzcie jak SB sfałszowało dokumenty - temu nie można ufać".

Wałęsę właśnie poświęcają, żeby chronić własne dupy - sam się kompromitował od lat i sam był najlepszym dowodem w sprawie.

Nie zapominajmy też, że IPN obsadzony jest ciągle ludźmi Bronka. Tam się może jeszcze okazać, że papież była kobietą, a Szechter-Zagozda-Michnik jest krystalicznie czystym przykładem cnót wszelkich.

Plusem jest tylko to, że może kolejnym ludziom trochę uchylą się oczka.

Ale nie miejcie wątpliwości - mam nadzieję, że się mylę.
Zgłoś
werewolfer 2016-02-19, 11:39
to jest nawet dobre D
Zgłoś
zieli88 2016-02-19, 13:32 3
Kiszczakowa wspomniała że gdyby nie jej mąż to Wałęsa by nie dostał Nobla. W sumie gdyby nie on to Popiełuszko nie byłby błogosławiony :p

bla, bla, bla...
Zgłoś
vass 2016-02-19, 14:54 1
Ciemny lud wszystko kupi, nawet to, że Wałęsa był agentem, a Jarek skakał przez płot i organizował strajk
Zgłoś
bleblebator1 2016-02-19, 15:59 5
@up
Ciemny lud wierzy, że Wałęsa rządził polską w latach 1990-1995

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
essek 2016-02-19, 16:04
Odebrać mu Nobla i oddać jarkowi!! On miał o wiele gorzej niż ci wszyscy internowani..
Zgłoś
Grooby87 2016-02-19, 18:04 1
A mnie się wydaje, że spuścili go do ścieku, bo zaczął domagać się debaty publicznej o tym czy był agentem z historykami typu Cenckiewicz i Braun, a że na starość jakby mu się trochę zidiociało to mógłby podczas takiej debaty powiedzieć zbyt dużo i kogoś innego wsypać.

Z resztą o to że współpracował z sb to już przegrał procesy z Cenckiewiczem i nie wiem czego jeszcze ludzie nie rozumieją.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów