Pamiętajmy, że niezręczny poranek jest lepszy od samotnej nocy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to co, w przyszłym nowym roku nadrabiasz dzisiejsze przemyślenia?
Ja tak nie mialem, to ze przebierasz się w sukienki nie oznacza ze kazdy tak robi
uważaj na kogo się porywasz... FOX to nie HAL
uważaj na kogo się porywasz... FOX to nie HAL
Nie boje się troluję od 98 roku az modem sie przegrzewal za 5 zl na godzine
Ja tak nie mialem, to ze przebierasz się w sukienki nie oznacza ze kazdy tak robi
Kurwa każdy normalny facet pomyśli sobie "no na imprezie po pijaku to dobra suka z ryja była a rano locha w łóżku"... a ty kurwa wyskakujesz o przebieraniu się w sukienki...
Kiedyś widziałem taką scenkę w jakimś serialu gdzie sprawdzali czy ktoś jest pedałem czy normalny przed wpuszczeniem na salony. Pokazywano tam jakieś obrazki i pytano o skojarzenia. Bez przedłużania i zanudzania. Nie dostałbyś się do środka.
Nie boje się troluję od 98 roku az modem sie przegrzewal za 5 zl na godzine
luz tyle ze techniki trolowania poszły ostro do przodu...dziś trolujesz w pocie czoła a wszyscy maja bekę ale z trola...
Jeden chuj, to samo dno
nie wiedziałem że pod dnem istnieje jeszcze jakieś życie...
luz tyle ze techniki trolowania poszły ostro do przodu...dziś trolujesz w pocie czoła a wszyscy maja bekę ale z trola...
Niezawodną techniką jest pierdolnięcie jakiegoś zaczepnego albo kontrowersyjnego komentarza na tematy bliskie większości użytkowników danego portalu. Ważne aby dać komentarz jeszcze w poczekalni żeby dyskusja była już gotowa do przeczytania kiedy temat poleci na główną i mnóstwo osób zobaczy gównoburzę.
Jedni wolą później nie zaglądać wcale do tematu aby jeszcze podkurwić rozmówców którzy się w kilkunastu starają pocisnąć trolla i nie dostają żadnej odpowiedzi od niego. Są też tacy którzy zaglądają i odpisują ale troll który wdaje się w dyskusję już nie jest trollem tylko zwykłym debilem, których tutaj jest na pęczki.
Najlepiej po prostu zajrzeć następnego dnia aby zobaczyć efekty i na ich podstawie przeanalizować jakie reakcje zostały u ludzi wywołane. Można wtedy się samodoskonalić i wyciągając wnioski uczyć się na błędach dążąć do perfekcji aby na twój jeden komentarz, do którego napisania potrzebowałeś 1 minuty sprawił aby wszyscy kolektywnie zmarnowali co najmniej 20-30x tyle czasu co ty.
Im wyższy współczynnik zmarnowanego czasu u innych tym lepiej.
W warunkach idealnych można spotkać sojusznika. Czasem nieświadomego swojej pomocy a czasem trafić się może inny troll który wyczuje swojego i dla zabawy dojebie oliwy do ognia na tyle umiejętnie aby inni go nie zignorowali i zaczęli ponownie się produkować, wkurwiać i marnować czas na obserwowanie czy trolle odpiszą.
Są też nieszkodliwe rodzaje trollingu takie jak umyźlne robienie niewielkih błędów ortograficznych w zdaniach.
Ludzie uwielbiają zwracać innym uwagę w internecie jeśli ktoś napisze coś z błendem.
W tej formie zabawy troll po prostu sobie robi jaja i się śmieje, że tylu się zlatuje jak muchy do gówna a ofiary też specjalnie nie są wkurwione bo to tylko błąd orograficzny do wytknięcia i ewentualnego wyzwania kogoś od analfabetów a nie odmienne poglądy o kraju, świecie, polityce, religii itp.
I tutaj pojawia nam się wisienka na torcie czyli polityka i religia ale to za długo by takiej katolskiej ciemnocie tłumaczyć.
Kurwa każdy normalny facet pomyśli sobie "no na imprezie po pijaku to dobra suka z ryja była a rano locha w łóżku"... a ty kurwa wyskakujesz o przebieraniu się w sukienki...
Kiedyś widziałem taką scenkę w jakimś serialu gdzie sprawdzali czy ktoś jest pedałem czy normalny przed wpuszczeniem na salony. Pokazywano tam jakieś obrazki i pytano o skojarzenia. Bez przedłużania i zanudzania. Nie dostałbyś się do środka.
Serial ma to do siebie ze jest rezyserowany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów