Jak kogoś to interesuje to proszę, podaję które kompanie jakie produkcje w swoim portfolio posiadają. Bo już chuj strzela człowieka jak to ludzie się jarają przejęciem przez Disneya praw do Gwiezdnych Wojen.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hmm nie mogę nic powiedzieć, nie wiedziałem że dysnej robił piratów . Ale gwiezdne wojny coś mi sie wydaje nie prędko wyjdą
Patrząc na Ghost Ridera i Spidermana to dobrze że SW przejął disney a nie sony
No jarają się bo to klasyk który kosztował Disneya kilka miliardów i raczej często nie dochodzi do tak kosztownych transakcji stąd też taki rozdmuch. Nie widzę w tym nic dziwnego.
@up za Marvela 3 lata temu dali dokładnie tyle samo.
Aż sobie Paranormal Activity poszukam na torrentach. Dawno o tym filmie zapomniałem
Z ciekawszych filmow Disneya mogę dorzucić: Johna Cartera, Ucznia Czarnoksieznika, Pearl Harbor, Opowiesci z Narnii i wiele, wiele kurwa innych, wiec nie rozumiem tego całego zamieszania:(
Uczen czarnoksieznika moze i dobry film, ale fakt jest taki, ze harry potter ustawil baaardzo wysoko poprzeczke w tematyce magii. Wszystko co wyjdzie bedzie porownywane z nim i na pewno nie bedzie tak dobre. Chociaz chetnie bym sie zdziwil.
Podobnie z tematyka piratow. Bardzo niepewny biznes i malo kto ryzykuje, bo mozna sie niezle przejechac (tak jak Polanski [ten od 13tek] i jego film "Piraci", ktory jest niewypalem). Jedyna seria, ktora jest dobra i sie sprzedaje to oczywiscie Piraci z Karaibow. Tez raczej ciezko o konkurencje.
Za to rynek komedii romantycznych jest otwarty na wszystko. Bierzesz dowolny scenariusz, zmieniasz imiona, albo kobiety zmieniasz na mezczyzn, a mezczyzn na kobiety i juz masz najlepksza komedie romantyczna roku ;d
Podobnie z tematyka piratow. Bardzo niepewny biznes i malo kto ryzykuje, bo mozna sie niezle przejechac (tak jak Polanski [ten od 13tek] i jego film "Piraci", ktory jest niewypalem). Jedyna seria, ktora jest dobra i sie sprzedaje to oczywiscie Piraci z Karaibow. Tez raczej ciezko o konkurencje.
Za to rynek komedii romantycznych jest otwarty na wszystko. Bierzesz dowolny scenariusz, zmieniasz imiona, albo kobiety zmieniasz na mezczyzn, a mezczyzn na kobiety i juz masz najlepksza komedie romantyczna roku ;d
amsterdream napisał/a:
@up za Marvela 3 lata temu dali dokładnie tyle samo.
Tak jak pisałem wcześniej takie transakcję nie występują często i pisząc to chodziło mi np. od miesiąca do pół roku ale nie 3 lata.Czytać ze zrozumieniem albo wracać do gimnazjum(chyba że jeszcze tam jesteś )
A ja mam tako ciekawostke odnośnie Star Wars :
Czy wiecie, że te całe gwiezdne wojny mam głęboko w ...
...dupie ???
Czy wiecie, że te całe gwiezdne wojny mam głęboko w ...
...dupie ???
Piraci, Avengers, oba Iron Many to świetne kino rozrywkowe. Jeżeli na podobnym poziomie będzie ewentualne Star Wars to super i chuj w dupe nerdowatym hejterom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów