Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Glupi to jest autor tematu. A kierowcy chuj w dupe za ucieczkę z miejsca zdarzenia
A jakby został to w czym by to pomogło?
Nie pochwalam jego czynu, no ale kurwa w czym by to pomogło?
Jak tak chcesz wnikliwie, to zauważ, że kurwie wlazło na czerwonym na to przejście.
No przez może 2 sekundy było dla niej czerwone, pozostałe piec do trafienia miała zielone. Mam nadzieję że kiedyś osobiście doświadczysz takiej sytuacji a kamera będzie nagrywała w 4k, po to żeby można zobaczyć Twoja gębę chwilę przed uderzeniem.
Glupi to jest autor tematu. A kierowcy chuj w dupe za ucieczkę z miejsca zdarzenia
nie do końca tak jest bo weszła w trakcie zmiany na zielone tak czy inaczej powinna zachować szczególną ostrożność (nie mówiąc juz o tym co zapierdalal XD) jest dokladnie tak jak rozpisał sie Siriuz, zauważ to w końcu...
No i teraz pierdolisz jak pojebane lewaki w uni.
Ohhh on nie miał prawa tam wjechać, jego wina.
Co tu kurwa zrobić, żeby nic ci się systemowo nie mogło stać. Takie myślenie sprawia, że ludzie stają się debilami. Wtedy nie rozglądają się jak mają zielone, albo lezą jak głupie pizdy po pasach bo mają pierwszeństwo. Wyłącza się instynkt samozachowawczy.
Zawsze się może trafić pojęć jakiś, albo najebany, albo nawet ktoś zaslabnie.
Tutaj mamy taki przypadek. Trzeba było ruszyć pizde przez te pasy, a nie tańczyć na środku.
Tak się to kurwa robi.
Idioto do potęgi, oglądnij film na pełnym ekranie, typ na samym początku kończy zmieniać pas. Zmieniał pas z lewego na środkowy, pod takim kątem, że babka myślała, że jedze prosto na nią, dlatego zaczęła bieć do przodu. Początkowo się zatrzymała b, dobrze bo widziała debila (wiesz, o kogo chodzi, swój swojego zrozumie), jadącego lewym pasek, więc stanęła na środku. Tamten po prostu zmienił nagle na środkowy.
Jedyne co zobaczyła to światła pędzące na nią, a jedyne co poczuła, to jak uginają się pod nią nogi...
Dobrze starej kurwie. Przetopić na smalec razem z gówniakiem
z szacunkiem do mamy się odzywaj gnoju!
Idioto do potęgi, oglądnij film na pełnym ekranie, typ na samym początku kończy zmieniać pas. Zmieniał pas z lewego na środkowy, pod takim kątem, że babka myślała, że jedze prosto na nią, dlatego zaczęła bieć do przodu. Początkowo się zatrzymała b, dobrze bo widziała debila (wiesz, o kogo chodzi, swój swojego zrozumie), jadącego lewym pasek, więc stanęła na środku. Tamten po prostu zmienił nagle na środkowy.
Chuj z jej pierwszeństwem. Niech se je w martwą pizde wsadzi. Chuj z jej stawaniem. Pizda w jedną albo drugą stronę, a nie tańcowanie. Chuj z tym że kolo będzie siedział jak pizda tępa wącha kwiatki od spodu.
Możesz mieć rację i zdechnąć. Albo olać swoją rację i żyć.
[ Dodano 2024-08-23, 13:01 ]
Poza tym widzę jak się moja żona zachowuje w takich sytuacjach. Kilka razy bym gnoja stracił jakbym się nie ogarnął, bo pizdy tylko się drżeć potrafią i tańcować.
Jeszcze raz powtarzam sprint w jedną, albo drugą stronę. Wszystko inne to totalny debilizm.
No ja się przyjrzałem wnikliwie i oprócz tego że na samym początku wlazła jeszcze na czerwonym, to potem zanim doszła na środek było już dawno zielone.
Co nie zmienia faktu, że wjebała się na czerwonym, a może jeszcze napiszesz, że wiedziała jasnowidzka jedna, że zapali się zaraz zielone. Głupia była i jeszcze głupiej zdechła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów